1111 | – | – |
2222 | 55 | – |
3 | – | – |
FOC – 1,5,9 – 6 elemente
Redirecționează 20% din impozitul pe profit al companiei.
Poți alege ca 20% din taxele plătite de compania ta să meargă către jurnalism de calitate, nu către stat.
Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la monitorul@monitorulbt.ro
*Baza legală poate fi consultată AICI.
APĂ – 2,6 – 4 elemente
AER – 3,7 – 1 element
PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente
Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 3 şi ne ajtă azi să ne dezvoltăm imaginaţia, să explorăm noi forme de exprimare creatoare, să ne depăşim fricile ale căror rădăcini se află în rănile din copilărie, pe care le avem cu toţii şi care ne sabotează atunci când e necesară adaptabilitatea şi schimbarea. Totodată azi suntem determinaţi şi susţinuţi din plin de vocea noastră interioară care ne împinge spre latura creativă. Putem fi azi, ca artişti ai propriei vieţi, puţin temperamentali şi excentrici (55), sfidând banalul şi normele închistate. Ceea ce este foarte util azi este să căutăm frumuseţea peste tot, să ne formăm un public căruia să îi prezentăm noile noastre idei, să le dezbatem, să ne facem proiecte de a le pune în practică, să ne bucurăm de muzica vindecătoare, să ne dedicăm visurilor noastre. Misiunea noastră de azi, în energia lui 3 este contribuţia importantă la evoluţia sufletului uman, este una de imaginare, interpretare şi modelare a lucrurilor, tocmai pentru că avem ideea (1111), avem însufleţirea şi comunicarea ei (2222), iar rezultatul este roditor şi încununat de succes (3), indiferent de domeniul de activitate unde aplicăm ideile. Azi simţim o nevoie mare de a experimenta. De a dezvolta şi de a propaga şi către ceilalţi numeroasele culori din spectrul vieţii, de a ilustra nenumăratele forme în care se înfăţişează natura, de a surprinde frumuseţea în toate manifestările ei. Avem o mulţime de mijloace de expresie: muzică, poezie, pictură, sculptură, grafică, meşteşuguri, artă fotografică, proză, artă culinară, actorie, etc. şi fără îndoială în domeniul tehnologiei de vârf există deschise portaluri către dimensiuni ale creativităţii vizuale. Chiar şi un contabil face artă la întocmirea bilanţului, un avocat, un doctor, un inginer. Ideea e să facem artă din orice, pentru că asta duce la o înălţare a sufletului, o creştere de vibraţie care transmite Universului dorinţa noastră de a face lucrurile diferit şi mult mai frumoase.
Plus că arta vindecă orice rană. Azi e un moment potrivit să ne aplecăm asupra celor 5 răni care pot fi vindecate prin artă, prin iertare, prin concentrarea asupra lucrurilor frumoase, evitând a mai filtra negativul. Arta, la fel ca şi iertarea aduc o anumită stare de graţie, fiindcă ele nu se petrec în minţile noastre, ci in înimiloe, sufletele noastre. Ne deschidem inimile în dreptate, facem loc recunoştinţei, pentru că la urma urmei, în spatele iertării stă bucuria de a conştientiza şi de a fi recunoscători pentru lecţii preţioase, pe cre le putem vedea cu claritate şi cu obiectivitate. Atunci când suntem colpeşiţi de răni şi frici interzicem accesul frumuseţii în viaţa noastră, iar ingredientul principal de a contracara aceste sentimente este să avem încredere, să deschidem cu energia lui 5 poarta frumosului, a noului, pentru a putea accesa vindecarea şi gratitudinea.
Recomandarea zilei. Atenţie la excesele de tot felul azi, pentru că sunt dăunătoare. E util să căutăm frumosul, să-l aducem în vieţile noastre, însă cumpătat, pe îndelete. Excesele pot fi culinare, sau consumul de diverse substanţe care ne fac aparent, să ne simţim bine (cafea, ţigară, alcool, chiar droguri), dar de fapt ne provoacă stări de disconfort fizic (lipsă 4), excesele de apropiere emoţională sau sexuale, risipa de resurse financiare, materiale etc (lipsă 6), excesele în ceea ce priveşte identificarea cu rolul de mare maestru care de fapt ascunde un orgoliu mascat (lipsă 7), excesele de putere, de abuz, excese nervoase sau verbale (lipsă 8), execesele de salvator (lipsă 9). Ideea e să le identificăm şi să observăm ce anume se ascunde în spatele lor, ce rană? Abandon, abuz, respingere, umilinţă, nedreptate? Să facem un exerciţiu simplu prin care respirăm mai întâi de câteva ori, să ne identificăm emoţia, şi să ne întrebăm când am simţit-o pentru prima oară în viaţa noastră. Cel mai probabil, undeva în copilărie. Apoi să ne ducem la acel copilaş şi să îl îmbraţişăm şi să îl asigurăm că suntem acolo pentru el, că este iubit, susţinut, îngrijit, că nevoile lui contează, că îl protejăm şi că se poate baza pe adultul matur din faţa lui, adică pe noi. E un exerciţiu tare util pe care îl putem practica ori de câte ori ne simţim nervoşi, frustraţi, trişti, trădaţi, batjocoriţi, etc… este un exerciţiu care, practicat, la nivel de artă, aduce numeroase beneficii şi vindecare.
MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 03.12.2021 la ora 03:12 (noaptea)
CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3352
Anca SOFIAN