Ingrediente: 150 g paste, 2 cepe, 4 roşii, 1 morcov mediu, 1 linguriţă ghimbir, 1 căţel de usturoi, 1 ardei iute verde, 1/2 linguriţă seminţe de chimion, 1 praf condimente Garam Masala, 1/2 linguriţă pastă de ardei iute, 2 linguri coriandru proaspăt, 3 linguri ulei de rapiţă, 3 linguri piure de roşii, piper, sare
Mod de preparare: Fierbem pastele cu sare, apă şi o lingură ulei de rapiţă. Le strecurăm şi clătim în apă rece. Încingem uleiul rămas şi adăugăm seminţele de chimion, ghimbirul, ardeiul iute şi usturoiul tocat. După 1-2 minute adăugăm ceapa, apoi roşiile tocate. Potrivim de sare şi piper şi lăsăm tigaia pe foc până când roşiile se înmoaie. Adăugăm morcovul, piureul de roşii, pasta de ardei iute şi lăsăm ingredientele la foc mediu. Potrivim sosul de condimente (Garam Masala), adăugăm pastele şi amestecăm bine. Servim cu coriandru proaspăt tocat şi puţin piper.