Ingrediente: 300 g aluat de foietaj, 4 linguri de unt topit, 150 g mozzarella, praf de usturoi, oregano, sare şi piper, o mână de parmezan
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la treaptă mare. Pregătiţi o tavă care nu lipeşte şi întindeţi hârtie de copt pe ea. Tăiaţi mozzarella pe lung, în 8 părţi egale. Într-un bol mic, combinaţi untul cu condimentele. Presăraţi puţină făină pe suprafaţa de lucru şi întindeţi aluatul cu un făcăleţ, până obţineţi un pătrat. Tăiaţi aluatul în dreptunghiuri, apoi în jumătăţi, pe diagonală, obţinând 8 triunghiuri.
Puneţi bucata de mozzarella pe latura cea mai lată a fiecărui aluat în parte şi rulaţi. Ungeţi cu untul aromatizat, presăraţi nişte parmezan deasupra.
Daţi-le la cuptorul încins timp de 10 minute până se coc şi devin rumen aurii.