Ingrediente: o cană de lapte, un pachet gelatină, 2 căni de frişcă, ¼ ceaşcă zahăr, o lingură pulbere de ceai verde, ½ cană de zmeură sau alte fructe de pădure
Mod de preparare: Turnăm întreg conţinutul de lapte într-un bol, adăugăm gelatina şi lăsăm acest amestec să „se aşeze” pentru 3-5 minute. Încălzim apoi laptele într-o tigaie mare, la foc mediu, până când observăm că s-a topit gelatina. Într-un alt bol, amestecăm o lingură de frişcă împreună cu pulberea de ceai verde, până când se formează o pastă, apoi mutăm totul în tigaie, peste lapte, adăugând restul de frişcă şi zahărul. Menţinem conţinutul pe foc încă cinci minute, amestecând continuu, dar fără a ajunge la punctul de fierbere. La final, punem crema în forme rotunde şi le dăm la frigider.