Ingrediente: 250 g piept de pui, 8 roşii cherry, 2 linguriţe ulei de cânepă, o căpăţână mică de usturoi, 1 ardei iute jalapeno, 2 linguriţe cilantro, 2 linguriţe zeamă de lămâie, 2 cepe roşii mici, 6 tortilla mici
Mod de preparare: Spălăm puiul, îl tăiem cubuleţe şi îl condimentăm cu sare şi piper. Tăiem roşiile pe lungime şi le punem într-o tigaie încinsă, cam 8-10 minute, după care le decojim. Într-o altă tigaie încinsă punem o linguriţă de ulei şi bucăţile de piept de pui să se rumenească 3-5 minute. Ulterior adăugăm cealaltă linguriţă de ulei, ceapa, usturoiul tocat şi ardeiul jalapeno (fără seminţe), cilantro tocat mărunt, ceapa roşie, zeama de lămâie şi roşiile. Gătim totul până când puiul se rumeneşte bine, iar restul de ingrediente se vor înmuia. Distribuim amestecul cu pui în cele 6 mini-tortilla şi servim cu felii de lămâie.