Ingrediente: 150 gr ciocolată albă, 50 ml smântână pentru frişcă (minim 35% grăsime), 5-7 gr ghimbir, coaja rasă de la 1/4 lămâie, nucă de cocos
Mod de preparare: Se înfierbântă smântână într-o crăticioară şi se adaugă ghimbirul tăiat bucăţi mici şi coaja de lămâie. Se acoperă vasul şi se lasă la infuzat 10-15 minute. Se strecoară printr-o sită fină (cea de ceai e potrivită), presând pe solide să extrageţi cât mai multă smântână. Se pune ciocolată tocată mărunt pe abur, să se topească. Când e topită, se adaugă smântâna aromată şi se amestecă rapid. Se lasă să revină la temperatura camerei, apoi se poate da la frigider până e suficient de solidă ca să puteţi forma uşor bile. Se ia cu o linguriţă amestec de ciocolată şi se dă formă de bila. Se trec bilele prin nucă de cocos deshidratată.