Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui dezosat, cană dulceaţă de mere, 2 linguri de suc de mere natural, 1 lingură de miere, 2 linguri muştar Dijon dulce/clasic, ½ linguriţă scorţişoară, sare, piper
Mod de preparare: Tăiem în felii bucăţile de piept de pui, iar între timp preîncălzim cuptorul. Amestecăm două linguri de suc de mere natural, ⅓ cană de dulceaţă din mere, 1 lingură de miere, 2 linguri de muştar Dijon, ½ linguriţă de scorţişoară, sare şi piper într-un castron. Ungem o tavă pentru cuptor cu ulei. Ungem carnea de pui cu sosul şi apoi o punem în tavă li dăm la cuptor. Lăsăm totul la pregătit pentru 20 de minute, întorcând carnea la fiecare 5 minute. Atunci când întoarcem carnea, o ungem din nou cu sosul. După cele 20 de minute, carnea ar trebui să devină maronie.