Ingrediente: 400 g tăiţei chinezeşti, 4 linguri ulei de susan, o ceapă roşie, 3 căţei usturoi, 1 morcov, 1 ardei roşu, 1 ardei galben, 200 g varza tocată fin, 1/2 ardei iute, 2 fire ceapă, 2 linguri oţet, 2 linguri sos soia, 1 lingură sos chili picant, un praf piper
Mod de preparare: Fierbem tăiţeii chinezeşti conform indicaţiilor de pe ambalaj. Odată fierţi, îi strecurăm, îi clătim cu apă rece şi îi stropim cu puţin ulei de susan. Separat încingem 2 linguri de ulei de susan şi sotăm usturoiul cu ceapă roşie. După 1-2 minute, adăugăm legumele şi prăjim amestecând permanent până ce încep să îşi schimbe culoarea, apoi adăugăm cele 2 linguri de oţet, sosul de soia, lingura de sos chili şi piperul, după gust. Odată sotate legumele, adăugăm tăiţeii chinezeşti înapoi peste amestecul de legume şi continuăm prepararea la foc mic, amestecând periodic, pentru 7-8 minute.