Ingrediente: 4 zucchini, 2 piepţi de pui dezosaţi, 120 g cremă de brânză dulce, o cană şi jumătate de brânză mozzarella rasă, 1/4 cană brânză cu mucegai, 1/2 cană ceapă roşie tocată
Mod de preparare: Spălăm dovleceii, îi tăiem pe jumătate şi le scoatem miezul. Pieptul de pui îl tăiem cubuleţe. Punem laolaltă jumătate de cană de brânză mozzarella, pieptul de pui şi crema de brânză şi le amestecăm. Fiecare bucată de dovlecel o umplem cu amestecul cu pui şi brânză. Deasupra „bărcuţelor” de zucchini adăugăm restul de mozzarella şi dăm la cuptor pentru 20-25 de minute. După ce îi scoatem din cuptor, îi ungem şi cu puţină brânză cu mucegai şi adăugăm ceapa roşie.