Ingrediente: 100g tăiţei subţiri din orez, 125g fasole verde păstăi, coaja de la o lămâie, sucul de la 2 lime, 1 ardei roşu, 5cm ghimbir, 2 linguriţe zahăr pudră, puţin coriandru verde tocat, 50g bucăţi ananas tocate
Mod de preparare: Puneţi tăiţeii într-un castron, acoperiţi cu apă clocotită şi lăsaţi-i câteva minute până se înmoaie. Între timp lăsaţi păstăile de fasole să fiarbă cam trei minute. Amestecaţi coaja de lămâie şi sucul de lime, ardeiul roşu tocat (puteţi adăuga şi puţin chilli), ghimbirul, zahărul pudră şi coriandrul într-un castron mic. Scurgeţi tăiţeii şi puneţi-i într-un castron mare. Adăugaţi fasolea, ananasul şi sosul şi amestecaţi uşor înainte de servire.