Ingrediente: 4-5 pulpe superioare de pui (cu piele), 150 ml apă, 3 linguri maioneză de usturoi, 2 fire mărar, 2 linguri ulei, sare, piper negru
Mod de preparare: Pulpele se condimentează cu sare şi piper şi uleiul. Se încinge o cratiţa fără nimic în ea şi se aşează pulpele cu pielea în jos. Se toarnă peste ele tot ce e în farfuria în care au stat şi se lasă la rumenit pe ambele părţi. Ulterior trageţi cratiţa de pe foc şi când uleiul se mai potoleşte adăugaţi apă şi presăraţi puţină sare în ea. Acoperiţi cratiţa şi introduceţi-o în cuptorul încins. Lăsaţi puiul să se facă complet după care îl scoateţi pe o farfurie. Fierbeţi sosul rămas în cratiţa la foc mare să scadă puţin. Adăugaţi mărarul tocat fin în timp ce fierbe. Luaţi cratiţa de pe foc. Adăugaţi câteva linguri din sosul din tava peste maioneză şi amestecaţi. Turnaţi maioneza în cratiţă şi amestecaţi bine. Adăugaţi pulpele înapoi în cratiţă şi stropiţi-le peste tot cu sosul usturoiat. Puneţi capacul şi lăsaţi să stea 10 minute.