Ingrediente: 5 ardei kapia, 200 gr carne tocată, 200 gr ciuperci, 2 fire ceapă verde, 2 căţei de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 50 gr caşcaval, sare, piper, boia dulce afumată
Mod de preparare: Se mărunţesc ciupercile şi se pun la călit în puţin ulei de măsline alături de carnea tocată. Se toacă ceapa verde şi usturoiul foarte mărunt şi se adăugă peste carne şi ciuperci. Se condimentează toată compoziţia cu sare, piper şi boia dulce afumată. Se crestează ardeii kapia pe lungime şi se scot seminţele. Se taie caşcavalul sub forma unor bastonaşe. Se umple ardeii kapia cu compoziţia preparată mai sus şi se pune în fiecare câte un bastonaş de caşcaval. Se pun ardeii kapia într-un vas de copt, se acoperă cu folie de aluminiu şi se dau la timp de 15 minute. Se îndepărtează folia şi se mai lasă la cuptor pe funcţia grill încă 5-10 minute până se rumenesc.