spot_img
joi, noiembrie 21, 2024
HomeRețeta ZileiMuşchi de porc sibian

Muşchi de porc sibian

Ingrediente: 40 g muştar dulce, 80 g făină, 3 ouă, sare, 40 ml ulei de floarea soarelui, 120 g şuncă presată de pui, 2 lămâi, 400 g muşchi de porc, o linguriţa tarhon, 200 g caşcaval, 200 g castraveţi muraţi, 200 g ciuperci conservate, piper negru

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

 

Mod de preparare: Porţionaţi muşchiuleţul de porc, bateţi-l bine, apoi condimentaţi-l cu sare şi piper. Puneţi în mijlocul bucăţilor de carne câte o felie de şuncă, o parte din cantitatea de caşcaval şi împachetaţi-le, apoi puneţi-le la prăjit în ulei. Lăsaţi-le să se rumenească pe ambele părţi, adăugaţi ciupercile tăiate rondele şi acoperiţi-le cu o felie de caşcaval. Introduceţi muşchiul la cuptor pentru a se gratina. Puneţi la fiert două ouă, apoi tocaţi-le mărunt. Stoarceţi castraveţii de apă şi tăiaţi-i în cubuleţe. Faceţi la mixer o maioneză, utilizând gălbenuşul crud al oului rămas, muştar, sare, piper şi ulei. Stoarceţi aici şi zeamă de lămâie. Adăugaţi în maioneza, tarhonul, ouăle tocate şi cubuleţele de castraveţi. Muşchiul de porc se serveşte cu sos, cartofi prăjiţi şi legume.

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer fragmentat
0.5 ° C
0.6 °
0.5 °
85 %
2.5kmh
81 %
joi
0 °
vin
4 °
sâm
1 °
Dum
1 °
lun
3 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Mai sunt și patrioți care-s pro europeni și nu așteaptă casele de la Simion, ceea ce e bine.

EDITORIAL

Deși mai sunt puține zile până când vom merge la urne, interesul românilor pentru dezbaterile electorale tinde spre zero, iar asta ar trebui să...

EPIGRAMA ZILEI

A dat neaua peste vii Peste dealuri și câmpii, Peste crângul cel pustiu Peste-al meu păr castaniu... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...