Ingrediente: 60 g creveţi decorticaţi, 2 linguri tarhon tocat, 2 linguri ulei de măsline, 1 ou mare, 2 linguri lapte, 500 g aluat foietaj, 1 kg doradă filetată, 1/2 lămâie pentru servit
Mod de preparare: Se încinge cuptorul. Se amestecă creveţii cu tarhonul şi uleiul de măsline, se condimentează. Într-un castron mic se bate oul cu laptele. Se rulează aluatul foietaj pe o suprafaţă şi se taie un dreptunghi gros. Se pune dreptunghiul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se pune un file cu pielea în jos, peste aluat. Se pune amestecul de creveţi şi tarhon deasupra şi apoi cel de-al doilea file de peşte. Se ung marginile aluatului cu amestecul de ou şi lapte. Se acoperă cu un al doilea dreptunghi de aluat. Se dă la cuptor. Se serveşte cu sos verde, legume trase la tigaie, zeamă de lămâie,etc.