Ingrediente: 1 piept pui, 1 kg cartofi, 2-3 linguri margarină, 1 pahar lapte, 1 ardei gras roşu, 200 gr caşcaval, 1 ceapă
Mod de preparare: Se toacă mărunt ceapa, iar ardeiul se toacă cubuleţe. Se dă caşcavalul prin răzătoare, iar pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Se căleşte ceapa într-o lingură de margarina doar atât cât să se înmoaie puţin şi se adaugă pieptul de pui, ardeii şi jumătate din cantitatea de caşcaval. Se amestecă până se omogenizează compoziţia si se asezonează cu puţina sare. Într-o tava unsă cu margarină sau tapetată cu hârtie de copt aşezăm jumătate din cantitatea de piure şi nivelăm uniform pe toată suprafaţa. Punem umplutura de carne. Deasupra adăugăm restul de piure, presărăm feliuţe de ardei gras, apoi presărăm restul de caşcaval. Dăm la cuptor la foc potrivit.