Ingrediente: 600 g muşchi de vită, 2 ţeline mijlocii, 1 legătură ridichi, 2-3 fire de ceapă, 100 g peşte marinat, 200 ml vin alb, 1 lingură busuioc, 1 lingură oregano, 1lămâie, ulei, sare, piper
Mod de preparare: Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se condimentează cu sare şi piper, se stropeşte cu vin şi se lasă la marinat. Ulterior muşchiul marinat se presară cu verdeaţă şi se leagă circular cu aţă. Se pune apoi într-un vas şi se unge cu ulei. Se adaugă tot sosul marinat şi se coace în cuptor. Se stropeşte din când în când cu sosul din tavă. Între timp, ţelina şi ridichile se spală, se curăţă şi se dau pe răzătoare. Peştele se desface fâşii, iar ceapa se toacă mărunt. Totul se amestecă şi se potriveşte la gust cu sare, piper, zeamă de lămâie şi puţin ulei. Friptura se taie pe care se pun 1-2 linguri salată de crudităţi şi se rulează.