Ingrediente: 4 ouă, 100 gr zahăr, 200 gr ciocolată amăruie, 150 ml lapte, 125 ml ulei, 250 gr făină, 2 linguriţe ness, 1 praf copt, 1 linguriţă esenţă rom, 100 gr ciocolată amăruie, 300 ml frişcă, 1 plic întăritor frişcă
Mod de preparare: Batem ouăle cu zahărul. Topim 100g de ciocolată împreună cu uleiul la microunde, lăsăm să se răcorească puţin şi adăugăm peste ouă. Adăugăm laptele şi esenţa de rom. Adăugăm făina, pliculeţul de praf de copt şi nessul şi omogenizăm. Punem hârtiuţele în formele de brioşe şi le umplem trei sferturi cu aluat. Dăm la cuptor până se rumenesc. Topim restul de ciocolată împreună cu 100 ml de frişcă lichidă şi omogenizăm. Cu ajutorul unei seringi umplem brioşele cu crema obţinută. Batem restul de frişcă împreună cu nessul şi pliculeţul de întăritor. Cu ajutorul unui şpriţ decorăm brioşele.