Ingrediente: o ceapă, 1 ardei gras, 1 dovlecel, ulei de măsline, usturoi, brânză telemea, cremă de brânză, mix de ierburi de provence, 1 ardei kapia, o baghetă, cimbru proaspăt, pătrunjel
Mod de preparare: Tocăm ceapa şi o punem la călit în ulei încins, la foc mediu. Radem dovlecelul în fâşii mai groase şi îl adăugăm peste ceapă. Condimentăm şi lăsăm la foc mediu. Tăiem ardeii kapia în bucăţi mici. Tăiem bagheta în două. Punem câteva picături de ulei pe grătar şi îl lăsăm la încins. Punem bucăţile de pâine pe grătar. Sfărâmăm o bucată de brânză telemea şi o amestecăm cu cremă de brânză. Adăugăm o parte din dovlecelul călit cu ceapă şi o parte din ardeiul kapia. Întindem compoziţia pe pâinea prăjită. Ornăm cu cubuleţe de ardei. Tăiem felii foarte subţiri de brânză telemea şi le punem deasupra. Presărăm puţin cimbru proaspăt şi frunze de pătrunjel.