Ingrediente: 300 g fructe de pădure, 200g de zahăr tos, 50 g zahăr pudră, 150g făină, 200 ml apă, 5 ouă, 50 g făină, vanilie, 400g iaurt, o lamaie, dulceaţă de zmeură
Mod de preparare: Într-o oală punem fructele de pădure cu trei linguri de zahar şi apa. Le punem la foc mic şi amestecăm din când în când. Între timp batem separat albuşurile şi gălbenuşurile cu zahar. Cernem făina şi o adăugăm treptat peste gălbenuşuri, iar ulterior încorporăm spuma de albuşuri. Încingem cuptorul la 150°C. Pe tava cuptorului întindem hârtie de copt, turnăm amestecul în tavă şi îl nivelăm. Lăsăm la cuptor timp de 10 – 15 min. Scoatem aluatul de la cuptor, îl punem pe un prosop de bucătărie şi îl rulăm cât este cald. După ce ia formă întindem dulceaţa de zmeură pe blat. Servim cu siropul de fructe de pădure.