Ingrediente: 750 g carne de pui, 1 kg ciuperci proaspete champignon, 2 cepe medii, 2-3 căţei de usturoi, 3-4 linguri de ulei, sare, piper alb, cimbru, 200 ml suc de roşii, 100 ml vin alb, pătrunjel verde
Mod de preparare: Spălăm carnea şi o porţionăm, după care o presărăm cu sare. Într-o tigaie se încinge uleiul şi se prăjeşte carnea de pui pe fiecare parte până se rumeneşte uşor, apoi se scoate într-un vas. În uleiul rămas se pune ceapa tăiată felii. Se căleşte uşor ceapa cu usturoiul, se adaugă crenguţele de cimbru şi ciupercile curăţate şi tăiate felii. Se lasă să scadă până sfârâie. Se stinge totul cu un păhărel de vin alb şi se aşteaptă câteva minute ca alcoolul să se evapore. Se adaugă apoi sucul de roşii şi piperul negru proaspăt măcinat. Când fierbe din nou, adăugăm carnea prăjită împreună cu tot sucul lăsat de ea în vas.