Ingrediente: 115 gr unt, 50 gr zahăr pudră, coaja rasă de la o portocală, 2 linguriţe rase mentă, 80 gr făină albă, 20 gr amidon, 50 gr făină de porumb
Mod de preparare: Se bate untul până devine moale. Se adaugă zahărul pudră, coaja de portocală, menta şi se amestecă, până devine ca o cremă. Adăugăm făina şi se amestecă cu o furculiţă mai mult cu mişcări de răsturnare şi apăsare cu dinţii furculiţei. Amestecaţi până faină e absorbită de unt. Răsturnaţi aluatul pe masa de lucru şi cu mâinile apăsaţi aluatul din toate părţile ca să-i daţi cât de cât formă de rulou şi să-l forţaţi să se „lipească”. Introduceţi ruloul cu grijă într-o pungă. Cu mâinile continuaţi să apăsaţi ruloul ca să-i daţi formă cât mai rotundă şi îl dăm puţin la frigider. Scoateţi ruloul din pungă şi cu un cuţit cu lamă subţire tăiaţi felii groase de cca 1 cm. Aşezaţi biscuiţii în tava cuptorului pe hârtie de copt. Coaceţi la 175°C, timp de 15 minute.