Ingrediente: 450 g carne tocată de pasăre, 1+ ½ cană de fasole verde proaspătă sau congelată, ½ cană de ardei gras, tăiat cubuleţe, ½ cană de ceapă tocată, 1 lingură de usturoi zdrobit, ¾ cană de sos de tomate, 2 linguri de ulei de măsline, un praf de ardei chili, sare, piper
Mod de preparare: Încingeţi uleiul într-o tigaie mare, la temperatură medie spre ridicată. Adăugaţi carnea tocată de pasăre şi desfaceţi-o în mai multe bucăţi mici. După ce s-a pătruns carnea, adăugaţi ceapa şi usturoiul; amestecaţi ocazional în tigaie, până când ceapa capătă o nuanţă de auriu spre maroniu. Adăugaţi cubuleţele de ardei gras, fasolea verde şi sosul de tomate; acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi pe foc până când se înmoaie ardeiul şi fasolea. Presăraţi sare, piper şi praf de chili după gust.