Ingrediente: 250 g făină, 5 ouă, 1 vârf cuţit de sare, 125 g unt, 1-2 linguri apă rece, 150 g mozzarela, 150 g brânză telemea, 100 g măsline, 10 ciuperci, 1 ceapă, 1 lingura ulei, 3 linguri smântână, 2 ouă, sare, piper, 2 roşii
Mod de preparare: Pregătim aluatul şi îl lăsăm la frigider. Tocăm ceapa şi o călim în puţin ulei, după care adăugăm şi ciupercile tăiate. Punem şi măslinele, brânza telemea, mozzarela, un ou şi două linguri de smântână. Amestecăm după care se iau de pe foc. Tapetăm o formă de tartă cu unt şi făină, punem aluatul, înţepăm cu furculiţa şi adăugăm umplutura. Dăm la cuptor. Înainte cu 10 minute de a fi gata tăiem rondele două roşii. Amestecăm o lingură de smântână cu un ou şi întindem peste tartă. Peste amestec, aşezăm şi roşiile. Se mai lasă la cuptor pentru câteva minute.