duminică, iunie 30, 2024
AcasăNaționalȘefă de promoție la 61 de ani

Șefă de promoție la 61 de ani

Vârsta nu este un obstacol atunci când vrei să-ți îndeplinești visurile! O demonstrează o proaspăt absolventă în vârstă de 61 de ani.

Vernonica Berar este dovada că niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce-ți dorești. La 61 de ani aceasta a absolvit Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specializarea Piscicultură și Acvacultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Dar nu a absolvit-o oricum, ci ca șefă de promoție, cu 10 pe linie.

La 61 de ani, Veronica Berar a devenit inginer piscicol după ce a absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specializarea Piscicultură și Acvacultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

La îndemnul celei mai bune prietene, din Baia Mare, Corina, m-am înscris la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specialitatea Piscicultură și Acvacultură, ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Iar în momentul în care faci ceea ce îți dorești, n-ai cum să faci prost sau n-ai cum să nu reușești, pentru că o faci cu drag, o faci pentru că vrei să faci și n-o faci pentru diplomă, pentru bani, pentru nimic. O faci din plăcere.

Repet: când faci ceea ce îți dorești și o faci cu drag și din pasiune, zecele vine, să știți. Iar eu, știți foarte bine, sunt o fire ambițioasă, nu-mi prea place ca cineva să fie în fața mea.

Așa am fost de când mă știu! Am făcut sport de performanță – am fost la fel – am muncit, mi-am făcut o carieră, dar uite acuma îmi place și am făcut din plăcere”, a spus Veronica Berar, pentru Radio Cluj.

Vis împlinit la 61 de ani

Veronica spune că acesta a fost visul ei dintotdeauna, doar că a pus familia pe primul loc, s-a căsătorit, iar cu timpul îți uiți dorințele.

„Și atunci eu am avut un vis dintotdeauna, pentru că noi am mai povestit și știți foarte bine, m-am căsătorit foarte tânără, știți cum e cu serviciul, cu familia și uiți ce ai vrut sau îți uiți visele pentru cei din jurul tău.

Și atunci, acum 4 ani, din nefericire, am rămas singură și atunci era singura mea evadare să-mi trăiesc visul și să mi-l îndeplinesc”, a declarat absolventa pentru sursa citată.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
26.7 ° C
27.7 °
26.7 °
51 %
0.5kmh
0 %
Dum
25 °
lun
35 °
mar
24 °
mie
21 °
joi
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu rezultatele la alegeri de la CJ, era normal ca și instituția să intre în lucru, ca pe șantier.

EDITORIAL

Cu siguranță filmul nu a fost inclus întâmplător în rândul artelor. Ba mai mult, i s-a găsit și locul exact în panoplia frumosului fiind...

EPIGRAMA ZILEI

Fiind recent întrebată De-i cumva însărcinată Ea a dat din cap, candid -Da! Sarcină ... de partid! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...