Deschis sâmbătă, pe 8 aprilie, cel mai nou restaurant din municipiu, botezat Nod House, a început cu stângul. Asta nu din cauza amenajării impecabile a interiorului și exteriorului ci din lipsa personalului pregătit și, în special, a bucătarului.
Meniul disponibil este relativ scurt, fapt ce părea de bun augur, știut că este de preferat să oferi câteva feluri bine preparate decât să anunți o listă lungă și greu de realizat. Numai că și din acest meniu, chiar dacă erau trecute, lipseau supele cremă și ciorbele, pe motivul că unitatea abia s-a deschis și nu a fost timp să fie preparate. Felurile simple au fost complet ratate, clienții primind spre exemplu tagliatelle reci sau friptură de vită tare, imposibil de digerat. La toate s-a adăugat timpul de așteptare care a trecut binișor de o oră, exagerat de mult, cu toate scuzele prezentate de chelnerițe.
De precizat că, în multe situații, șefa de sală s-a oferit ca restaurantul să suporte consumația necorespunzătoare, fără ca asta să consoleze în vreun fel clienții care veniseră să servească masa. În consecință, Nod House va mai avea nevoie de o deschidere, poate când personalul va fi mai bine pregătit.
– Viorel SURUGIU