Punctele de trecere a frontierei de pe raza județului Botoșani continuă să fie folosite de cetățenii ucraineni care încearcă să-și salve viețile din calea războiului. În ultimele 12 ore, prin Punctele de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut și Stânca au intrat în România, 1.268 de cetățeni ucraineni și 390 de vehicule. 17 persoane, șase copii și 11 adulți, au fost transportate cu microbuzele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) la Gara Botoșani și spații de cazare.
Redirecționează 20% din impozitul pe profit al companiei.
Poți alege ca 20% din taxele plătite de compania ta să meargă către jurnalism de calitate, nu către stat.
Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la monitorul@monitorulbt.ro
*Baza legală poate fi consultată AICI.
„La ora 20, în locurile de cazare amenajate pe raza județului Botoșani de către autorități erau disponibile 1.250 locuri. Situația este monitorizată și coordonată permanent, 24 din 24 de ore de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției”, se arată într-o informare a Instituției Prefectului.
Prin urmare, și în cursul zilei de astăzi misiunile de sprijin a cetățeniilor ucraineni au continuat. Potrivit acelorași surse, 155 de pompieri, polițiști de frontieră, jandarmi, polițiști, lucrători vamali, medici veterinari, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Instituției Prefectului Județul Botoșani au desfășurat misiuni în sprijinul cetățenilor sosiți din zona de conflict, atât în punctele de trecere a frontierei de la Rădăuți Prut și Stânca, cât și în proximitatea acestora. Prin toate acțiunile desfășurate, întind o mână de ajutor persoanelor sosite din Ucraina.
Pentru orice fel de informații legate de cazarea cetățenilor ucraineni, donații, solicitări de sprijin, pot fi apelate non-stop următoarele numere de telefon : 0756.19.27.37, 0756.13.13.98 și 0756.05.55.91.