Folia cu bule este cel mai bun material de protectie atunci cand doresti sa transporti obiecte fragile. Folia cu bule de aer reprezinta cea mai convenabila metoda de ambalare si sigilare a articolelor, precum si cea mai buna protectie posibila pentru bunurile tale in timpul expedierii. Folia cu bule va preveni zgarierea si ruperea, va absorbi socurile si vibratiile nedorite in timpul tranzitului. Este cea mai eficienta metoda de ambalare, insa, folia cu bule este folosita in multe alte aplicatii.
Avantajele folosirii foliei cu bule
Folia cu bule este unul dintre cele mai practice materiale de ambalare disponibile. Ofera o amortizare perfecta, se potriveste oricarei forme si poate fi usor sigilata cu banda adeziva. Inca de la inventia sa, folia cu bule a fost utilizata pe scara larga pentru protejarea articolelor delicate si a obiectelor in forma ciudata in timpul expedierii.
Bulele pline de aer distribuite uniform, ofera o protectie excelenta impotriva socurilor si vibratiilor si pot chiar impiedica ruperea unui articol in cazul in care acesta cade si loveste podeaua. Articolele infasurate in acest material de ambalare extrem de eficient sunt, de asemenea, bine protejate de zgarieturi, precum si de murdarie si praf. Folia cu bule poate asigura protectia celor mai delicate si fragile articole.
Folia cu bule este foarte usor de utilizat – tot ce trebuie sa faci este sa infasori un articol in folie si sa sigilezi ambalajul cu banda adeziva. Vestea buna este ca folia cu bule se poate potrivi perfect cu suprafata oricarui obiect, indiferent de forma si dimensiunea acestuia. In plus, folia cu bule are diferite forme (foi, pungi, plicuri) si dimensiuni (bule mari, bule mici), astfel incat sa poti alege cu usurinta tipul care se potriveste cel mai bine nevoilor si cerintelor tale specifice.
Impachetarea corecta cu folie cu bule
Buzunarele de aer trebuie sa intalneasca obiectul pe care urmeaza sa il protejeze:
- partea cu bule ajuta la mentinerea articolului in loc;
- bulele pline de aer asigura o amortizare excelenta si previn deteriorarea articolului;
- partea cu bule se poate adapta la forma exacta a obiectului impachetat;
- partea plana este mult mai durabila pentru o protectie suplimentara impotriva impactului extern.
Deci, trebuie ca bulele sa se afle in interior in timpul ambalarii. In plus, trebuie sa alegi modelul potrivit de folie cu bule, pentru a te asigura ca articolele tale sunt impachetate corect. Pe foliecubule.ro gasesti pungi, plicuri, tuburi si role mari de folie cu bule, care te pot ajuta sa sigilezi si sa protejezi complet articolele in timpul tranzitului.
CD-urile, cartile, ramele foto si alte articole plate sunt cel mai bine ambalate in pungi din folie cu bule. Acestea sunt usor de sigilat si ofera o protectie maxima pentru articolele fragile. Sticlele sunt protejate cel mai bine in tuburi din folie cu bule, la fel si alte obiecte fragile cu forma rotunda.
Folia cu bule absoarbe foarte bine socul si ofera o protectie fiabila in cazul in care un articol este scapat sau se loveste de alte obiecte. Pentru a beneficia de eficienta materialului umplut cu aer, trebuie sa te asiguri ca acesta va ramane bine infasurat pe obiect tot parcursul tranzitului. Deci, atunci cand ambalezi in folie cu bule, nu este suficient sa atasezi pur si simplu putina banda adeziva la capete – obiectul ambalat poate aluneca usor in timpul transportului. Sigileaza ambalajul cu banda adeziva pe toate partile, pentru a te asigura ca obiectul transportat va ajunge intact la destinatie.