Cabinetul Work Tape Medical a marcat, vineri, un moment special – 8 ani de la înființare! Cu mândrie, reprezentanţii și apropiații centrului, alături de pacienţi, s-au reunit pentru a sărbători acest parcurs de succes.
Mihai Venedict, cel care stă în spatele acestui concept din prima zi, s-a declarat onorat ca centrul pe care l-a creat să fie recunoscut ca cel mai performant centru de recuperare medicală din județ, dedicându-se zi de zi să ajute pacienții să își îmbunătățească starea de sănătate și calitatea vieții.
“Ne bucurăm că am ajuns la 8 ani și am evoluat de la un spalier și câteva aparate pe care ni le-am permis. Am ajuns să avem niște echipamente de cea mai înaltă calitate, unice în zona Moldovei, unele dintre ele, chiar unice și în România, cum ar fi VibraMoov. Mai sunt câteva spitale private mari, noi suntem printre cele mai dotate clinici din România, în momentul de față, strict pe partea de recuperare medicală. Mă bucur că am reușit împreună cu echipa să formez o unitate și să facem o atmosferă foarte bună pentru pacienți, dar și pentru noi, cei care lucrăm aici”, a spus Mihai Venedict, directorul Work Tape Medical.
În cadrul evenimentului, angajații centrului au făcut demonstraţii cu noile echipamente de ultimă generație pe care le folosesc. Printre acestea se numără Vibramoov, care stimulează circulația sanguină și relaxează mușchii, D-Wall, un sistem inovator de terapie care combină exercițiile fizice cu realitatea augmentată, Care Therapy, care facilitează recuperarea prin tehnologii avansate de electroterapie, și Laser Therapy, ce ajută la reducerea durerii și inflamației prin metode neinvazive.
„Investim atât în oameni, cât și în partea de echipamente”
La evenimentul de vineri au luat parte cei care lucrează cu pacienţii, o parte dintre pacienţi, dar şi campionul Iulian Rotariu, unul dintre apropiaţii Work Tape Medical.
Echipa care lucrează pentru a face viaţa botoşănenilor mai bună se măreşte şi se perfecţionează în permanenţă. “Avem doi medici de recuperare medicală, şase fizioterapeuți și un nutriționist. De câteva luni avem și un manager care se ocupă de partea aceasta, de micromanagement, eu mă ocup de partea de neurofeedback şi de partea antreprenorială. Am fost finanțați anul acesta cu un proiect de peste 200.000 EUR, dar în toți acești ani am investit în fiecare an mare parte din profit, deci am ajuns undeva la aproximativ 300.000 de euro doar în echipamente medicale, dar și în cursuri de specializare, chiar și de dezvoltare personală, cu psihoterapeuți și cu alți specialiști în dezvoltare personală. Investim atât în oameni, cât și în partea de echipamente pentru a oferi o recuperare medicală bine făcută”, a spus directorul centrului de recuperare.
Acesta spune că zi de zi se întâlneşte cu reticenţa unor pacienţi de a apela la serviciile clinicii, preferând să meargă într-un spital/clinică cu contract CAS. Diferenţa o fac, însă, etica personalului, pregătirea, dar şi aparatura performantă. “Noi lucrăm 1-1, acordăm atenție fiecărui pacient și facem tot posibilul ca acesta să fie tratat așa cum și noi am vrea să fim tratați. Să oferim o recuperare medicală bine făcută, nu doar verbal ci şi propriu-zis”, a mai spus Mihai Venedict.