duminică, septembrie 8, 2024
AcasăLocalCandidații înscriși la Titularizare beneficiază de transport gratuit

Candidații înscriși la Titularizare beneficiază de transport gratuit

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Botoșani va asigura transport gratuit pentru cei care susțin concursul de titularizare și nu au altă variantă de a se deplasa.

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Având în vedere modificarea Centrelor de concurs în care se vor desfășura probele scrise ale Concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, pe data de 17 iulie 2024, transportul dus-întors este gratuit.

În funcție de centrele în care vor susține examenul, candidații sunt așteptați la:

  • BOTOȘANI – TRUȘEȘTI – miercuri, 17.07.2024, ora 06:30, plecare de la Autogara RVG BOTOȘANI, Bulevardul George Enescu, Nr. 30, Botoșani;
  • BOTOȘANI – VORONA- miercuri, 17.07.2024, ora 06:45, plecare de la Autogara PRISCOM BOTOȘANI, Strada Nicolae Iorga, Nr. 3, Botoșani.

După finalizarea probelor scrise, plecarea va fi din centrele de concurs.

Planurile ISJ pentru concursul de titularizare date peste cap de caniculă

Având în vedere codul roșu de caniculă prognozat pentru perioada 15-17 iulie 2024, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Botoșani a modificat centrele de concurs în care se vor organiza și desfășura probele scrise pentru Concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar de stat și particular din județul Botoșani, sesiunea 2024, pentru a reduce cât mai mult disconfortul termic al candidaților, pe parcursul desfășurării probelor.

„S-a procedat la identificarea unor soluții”

Astfel, Centrul Nr.1 de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani s-a mutat la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Vorona, Centrul Nr.2 de la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” Botoșani a fost relocat la Liceul „Demostene Botez” Trușești, la fel ca și Centrul Nr.3 de la Colegiul Național „A.T. Laurian” Botoșani.

„Dat fiind faptul că intrarea candidaților în săli se face în intervalul orar 7:00-8:00, iar proba are o durată de 4 ore, respectiv de la 9:00 la 13:00, și, în consecință, timpul aferent desfășurării probei este destul de mare, s-a procedat la identificarea unor soluții care să permită desfășurarea în bune condiții a concursului, în spații ce pot asigura climatul corespunzător derulării activității”, au transmis reprezentanții ISJ Botoșani.

Instruirea candidaților cu privire la desfășurarea probei scrise se va desfășura în intervalul orar 8:00-9:00. La prezentarea în centrul de concurs, candidații vor avea asupra lor de buletin de identitate/ carte de identitate/ carte de identitate provizorie, pașaport sau, în mod excepțional, permisul de conducere sau cartea de alegător.

„Pe această cale, rugăm candidații să verifice canalele de comunicare ale IȘJ Botoșani, pentru a afla, în timp util, orice eventuale modificări privind desfășurarea concursului”, au transmis reprezentanții ISJ Botoșani.

Când se afișează rezultatele

Proba scrisă va fi susținută de 662 de candidați, dintre care 144 de candidați provin din promoția curentă.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 23 iulie 2024, pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Depunerea contestațiilor

Contestațiile se depun/se transmit, în scris, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau la adresa de e-mail titularizarebt@isjbt.ro.

  1. a) în data de 23 iulie 2024 contestațiile se depun, în scris, până la ora 21:00;
  2. b) în data de 24 iulie 2024 contestațiile se depun, în scris, până la ora 12:00.

Transmiterea contestațiilor la inspectoratele școlare se poate realiza și electronic (scanat), prin poștă electronică, în data de 23 iulie 2024 și în data de 24 iulie 2024 până la ora 12:00. Contestația la proba scrisă se depune/se transmite la inspectoratul școlar personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând procura notarială în original. Candidatul anexează la contestația depusă/transmisă la inspectoratul școlar și o copie a buletinului de identitate/cărții de identitate. Nu pot fi contestate lucrările scrise ale altor candidați.

Rezultatele finale se afișează la în data de 31 iulie 2024.

Sute de posturi disponibile

La nivelul județului Botoșani sunt disponibile 220 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată sunt 20 de posturi de Educatoare/institutor pentru învățământul preșcolar/profesor pentru învățământul preșcolar (146 de candidați).

 

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer senin
18.6 ° C
18.6 °
13.3 °
33 %
1.3kmh
0 %
Dum
28 °
lun
29 °
mar
30 °
mie
21 °
joi
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cea mai reușită parcare de luna asta. Și a fost concurență mare.

EDITORIAL

Faptul că în ultima perioadă trei membri marcanți ai PNL au dispărut de pe lista de consilieri locali ar putea însemna pentru unii cimentarea...

EPIGRAMA ZILEI

Mulți spun că doamna primar Are de elucidat Dacă al ei drag vlăstar Este fată sau băiat...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...