marți, iulie 2, 2024
AcasăLocalCaniculă combătută la piscină. Sute de oameni s-au înghesuit de la primele...

Caniculă combătută la piscină. Sute de oameni s-au înghesuit de la primele ore să prindă un șezlong (VIDEO)

La intrare în complexul cu piscine de la Cornişa cozile de formează cu zeci de minute înainte de începerea programului.

Vremea toridă şi lipsa de prea multe variante locale pentru botoşănenii dornici să se bucure de câteva ore de soare, au făcut din piscinele de la Aqua Park Cornişa cea mai căutată destinaţie pentru această parte a Moldovei. Acest fapt vine, însă şi cu o mulţime de neplăceri pentru cei care doresc să petreacă câteva ore la piscină. Fie din cauza cozilor interminabile de la intrare, fie li se spune că s-a atins capacitatea şezlongurilor. La puţin timp după ora opt, duminică dimineaţă, a început să se formeze coadă la intrarea din zona piscinelor.

Locuri rezervate din timp la Cornişa

Aproximativ 1.000 de locuri sunt disponibile la piscine. În condiţiile în care, pe lângă botoşăneni, zilnic, zeci de doritori din Suceava, Iaşi sau chiar Bacău şi Neamţ vin la Cornişa, limita se atinge destul de repede.

Cei care nu sunt atât de spontani şi vor să planifice o ieşire peste câteva zile îşi pot face o rezervare online, pe pagina parcului de agrement. Nici la rezervări nu sunt, însă, tot timpul isponibilităţi.  Cei care doresc să facă acest lucru trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Mai mult, reprezentanţii parcului precizează că „Tariful de acces nu oferă garanția disponibilității unui șezlong, acestea putând fi ocupate în limita locurilor disponibile”.

Pentru acest week-end, de exemplu, nu mai figurau libere locuri. Reprezentanţii parcului spun că mulţi dintre cei care stau la coadă şi aglomerează intrarea în parc sunt persoane fără rezervare. Aceștia vin în speranţa de a găsi locuri rămase libere şi a achita pe loc taxa de intrare. Dacă în timpul săptămânii mai au noroc, începând de vineri şi până duminică, cozile sunt tot mai mari, iar de cele mai multe ori, mulţi trebuie să facă cale întoarsă.

Situația nu a fost cu nimic diferită nici la celelalte piscine din oraș. Din dorința de a se răcori cumva, aceștia au venit încă de la prima oră pentru a ocupa un șezlong. Oferta fiind, însă, limitată, locurile s-au ocupat în doar câteva minute în tot orașul.

cornişa

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
25.6 ° C
25.6 °
23.6 °
61 %
1.8kmh
100 %
mar
27 °
mie
16 °
joi
21 °
vin
26 °
sâm
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

(Încă) președinta CJ, iubind botoșănenii și la Corni.

EDITORIAL

Runda de alegeri locale de acum trei săptămâni ne-a lămurit: „sistemul” - adică suma structurilor de putere - s-a întărit și se poate estima...

EPIGRAMA ZILEI

Sărăcuții, vai de ei, Au primit pentru acasă La vot, zahăr și ulei Apoi ... plasă după plasă !   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...