duminică, iunie 30, 2024
AcasăLocalSpectacol fotbalistic pe Stadionul Municipal. Luptă pentru Trofeul Prieteniei

Spectacol fotbalistic pe Stadionul Municipal. Luptă pentru Trofeul Prieteniei

Stadionul Municipal Botoșani va fi gazda finalei unei competiții de fotbal inedite, organizată de Penitenciarul Botoșani, unde energia, priceperea și fair-play-ul vor fi la cote maxime.

Astăzi, echipele se întrec pe stadionul „Dinamo” de lângă Parcul „Mihai Eminescu” într-o serie de meciuri pasionante, în încercarea de a ocupa un loc pe podium și de a fi desemnați „cei mai buni jucători de fotbal”. „Indiferent de rezultat, toți participanții vor pleca acasă cu trofeul prieteniei și al respectului reciproc”, spun organizatorii.

În competiție se află echipele reprezentative ale Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră, Batalionului 335 Artilerie, Biroului Vamal de Interior Botoșani și Primăriei Botoșani. Aceste echipe își demonstrează iscusința și spiritul sportiv, oferind un spectacol de neuitat.

Mâine însă, pe 28 iunie, începând cu ora 17, pe Stadionul Municipal vor avea loc finala mică și finala mare, care vor definitiva clasamentul final.

Un eveniment de o asemenea amploare nu ar fi fost posibil fără sprijinul Fotbal Club Botoșani și Primăriei Botoșani, care au facilitat desfășurarea competiției pe Stadionul Municipal. Mulțumiri speciale se îndreaptă și către Decathlon Botoșani, Asociația Fight for Freedom, IPA Regiunea 5 Botoșani, Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare Botoșani și Sindicatul Novo Legis, care au contribuit semnificativ la organizarea și logistica necesară pentru succesul acestui eveniment.

De aceea, botoșănenii sunt așteptai cu mic, cu mare, pe Stadionul Municipal, pe 28 iunie, începând cu ora 17, pentru a susține echipele și a sărbători împreună spiritul de echipă și prietenia.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.4 ° C
19.9 °
19.4 °
76 %
1.4kmh
4 %
Dum
33 °
lun
35 °
mar
24 °
mie
18 °
joi
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu rezultatele la alegeri de la CJ, era normal ca și instituția să intre în lucru, ca pe șantier.

EDITORIAL

Cu siguranță filmul nu a fost inclus întâmplător în rândul artelor. Ba mai mult, i s-a găsit și locul exact în panoplia frumosului fiind...

EPIGRAMA ZILEI

Fiind recent întrebată De-i cumva însărcinată Ea a dat din cap, candid -Da! Sarcină ... de partid! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...