luni, iulie 1, 2024
AcasăLocalACS USV Iași a promovat în Liga a III-a

ACS USV Iași a promovat în Liga a III-a

USV Iași a doua universitate cu echipă într-o ligă națională

Performanță remarcabilă a echipei de fotbal de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) care a promovat în al treilea eșalon, câștigând barajul cu Prosport Vârfu Câmpului din Botoșani.

ACS USV Iași, formația de fotbal a clubului sportiv al Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a promovat duminică în Liga a III-a. După ce în urmă cu o săptămână a câștigat în deplasare cu 2-1, formația USV Iași, pregătită de antrenorul-jucător Eduard Sandu, a câștigat cu 2-0 (0-0) duminică, 23 iunie, în manșa-retur, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, în fața echipei ACS Prosport Vârfu Câmpului (Botoșani).

ACS USV Iași (antrenor-jucător Eduard Sandu) a evoluat în următoarea componență: Cotea (căpitan) – S. Matei (Cucoș), Ad. Ilie, Tăcuțanu – Onofrei, Șova (Danciu), Izmană, Șerban – Furtună (Plop), Marin, Sandu (Turcu). Rezerve neutilizate au fost Anton – Cuibuș, Tânăru și Safta.

ACS USV Iași readuce Iașul în Liga a III-a după paisprezece ani de absență, ultima echipă care a evoluat în al treilea eșalon fiind Politehnica Iași 2. ACS USV va fi a doua formație a județului Iași în Liga a III-a, alături de Știința Miroslava.

De asemenea, este a doua Universitate care va avea echipă într-o ligă națională, după Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Munca și implicarea tinerilor noștri dau roade, iar promovarea în liga a III-a este cea mai frumoasă performanță de până acum. Universitatea este pentru prima dată reprezentată într-o ligă națională, ceea ce ne motivează și mai mult”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale și președintele ACS USV Iași.

Departamentul de Promovare – Comunicare

USV Iași, 25.06.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
29.6 ° C
29.6 °
29.6 °
73 %
2kmh
100 %
lun
26 °
mar
31 °
mie
18 °
joi
22 °
vin
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe canicula asta, trebuie să alegi cu grijă cu ce ieși la plimbare.

EDITORIAL

Doar două luni și ceva mai sunt până la alegerile prezidențiale și ceața densă se încăpățânează să adaste peste opțiunile partidelor în ceea ce...

EPIGRAMA ZILEI

Probabil, numai la vot Vezi un lucru aberant: Doi proști, prin prezență, pot Să înfrângă un savant!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...