Activitatea din Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa începe să reintre în normal. Inaugurată în mai 2019, zona de agrement a atras mulţi botoşăneni şi cetăţeni din alte judeţe, până la finele acelui an. Planurile edililor erau foarte mari, însă a venit pandemia, astfel că, anul trecut, zona de agrement a fost luni la rând închisă. Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, structură care administrează zona de agrement, a declarat că nu a existat o continuitate în activitate din Parcul Cornişa şi asta în primul rând din cauza pandemiei.
Redirecționează 20% din impozitul pe profit al companiei.
Poți alege ca 20% din taxele plătite de compania ta să meargă către jurnalism de calitate, nu către stat.
Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la monitorul@monitorulbt.ro
*Baza legală poate fi consultată AICI.
Datele centralizate arată că, în perioada 1 ianuarie – 31 mai 2021, încasările din zona de agrement totalizează 529.117 de lei. Defalcate pe obiective, încasările au fost astfel: piscină – 101.730 de lei, patinoar – 218.57 de lei, terenuri de sport – 88.055 de lei, lac – 1.812 de lei, escaladă – 3.256 de lei, amfiteatru – 2.850 de lei, zona de food patinoar – 102.752 de lei, zona de food piscină – 10.088 de lei.
Eugen Ţurcanu estimează că încasările vor creşte în sezonul estival, fiind deschise şi partea de bazine exterioare, dar şi lacul pentru plimbările cu hidrobiciclete şi bărci.
Luna viitoare va fi funcţional şi râul de rafting. Patinoarul este deschis pentru iubitorii patinelor cu role. Sunt căutate şi terenurile de sport, terenurile de joacă pentru copii, dar şi zona de escaladă. În această perioadă, amfiteatrul de la Cornişa a devenit un obiectiv de interes pentru organizarea cursurilor festive.