duminică, septembrie 15, 2024
AcasăHappy CinemaFilmele lunii septembrie la Happy Cinema: drame emoționante, comedii savuroase și blockbustere...

Filmele lunii septembrie la Happy Cinema: drame emoționante, comedii savuroase și blockbustere spectaculoase pentru toată familia!

Septembrie vine la Happy Cinema cu o gamă diversificată de filme, ideale pentru toate gusturile și vârstele. De la povești emoționante și comedii pline de savoare, până la blockbustere care te țin cu sufletul la gură, selecția noastră din această lună promite să transforme fiecare vizionare într-o experiență memorabilă. Indiferent dacă te afli în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Slobozia, Botoșani, Bacău sau Bistrița, Happy Cinema te așteaptă să te bucuri de filme pentru toate gusturile. Iată câteva dintre titlurile de neratat:

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Beetlejuice Beetlejuice


Beetlejuice Beetlejuice revine pe marile ecrane cu o poveste captivantă! După o tragedie de familie, familia Deetz se întoarce în Winter River, unde fiica rebelă a Lydiei, Astrid, deschide accidental portalul către viața de apoi. În curând, haosul se dezlănțuie când Beetlejuice este invocat din nou. Pregătiți-vă pentru o nouă aventură plină de umor și întorsături neașteptate!

Trailer aici.

Ext. Mașină. Noapte

O comedie neagră despre încercările disperate ale unei echipe de filmare de a realiza un film revoluționar. Cu staruri capricioase, o locație de filmare izolată și numeroase obstacole, filmările devin rapid un haos amuzant și imprevizibil. Nimic nu decurge conform planului, iar ceea ce urmează este o aventură hilară în spatele camerelor.

Trailer aici.

Kinds of Kindness (Forme de bunătate)

Un film emoționant ce explorează destinele interconectate ale unor personaje ce caută sensul vieții și adevăruri ascunse. De la un bărbat care încearcă să-și redobândească controlul asupra vieții sale, la un polițist care se confruntă cu o întoarcere misterioasă și o femeie în căutarea unui lider spiritual, această dramă captivantă promite să impresioneze prin profunzime și complexitate.

Trailer aici.

Ca fetele

O comedie cu accente dramatice care urmărește aventurile și prieteniile a șapte femei în căutarea iubirii și acceptării de sine. După moartea soțului prietenei lor Silvia, Cela și Rosana descoperă infidelitatea acestuia și pornesc într-o călătorie amuzantă și emoționantă care le va transforma viețile.

Trailer aici.

Speak No Evil (Nu vorbi de rău)

Un remake al thrillerului psihologic din 2022, care promite să aducă tensiunea la cote maxime. O familie se lasă sedusă de invitația de a petrece un weekend într-o casă idilică la țară, dar descoperă rapid că vacanța de vis se transformă într-un coșmar înfricoșător.

Trailer aici.

Never Let Go (Nu-mi da drumul!)

Un thriller supranatural despre o familie bântuită de un spirit malefic timp de ani de zile. Siguranța lor este pusă la încercare când unul dintre copii începe să se îndoiască de existența spiritului, declanșând o serie de evenimente terifiante care amenință să le distrugă viața.

Trailer aici.

Transformers One

Explorați originile Autoboților și ale Decepticonilor în acest film epic de acțiune, plasat pe Cybertron. Filmul se concentrează pe relația complexă dintre Optimus Prime și Megatron, dezvăluind rădăcinile conflictului lor legendar.

Trailer aici.

Weekend în Taipei

O dramă romantică plină de tensiune, unde o fostă agentă DEA și un fost agent sub acoperire își retrăiesc povestea de dragoste în timpul unui weekend fatidic în Taipei, fără a-și da seama de consecințele periculoase ale trecutului lor comun.

Trailer aici.

Zăpadă, Ceai și Dragoste 2: Cu puțin noroc

O comedie fantastică despre călătorii în timp, plasată în România anilor ’80. Trei protagoniști descoperă o metodă de a călători în timp în timp ce evadează din închisoare și sunt aruncați într-o lume de război, luptă și tentații, încercând cu disperare să se întoarcă în prezent.

Trailer aici.

Anul Nou care n-a fost

O tragicomedie a cărei acțiune se desfășoară înaintea Revoluției din 1989, surprinzând dorințele și temerile oamenilor care caută normalitate și libertate într-o lume marcată de absurditate și frică.

Trailer aici.

Fii parte din experiența cinematografică a lunii septembrie la Happy Cinema! Rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.

 

***

 

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

 

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

 

 

 

HAPPYCINEMA® online:

 

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

 

Instagram: https://www.instagram.com/happycinema.ro

 

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@happy.cinema

 

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
20.6 °
18.3 °
63 %
4.2kmh
100 %
Dum
19 °
lun
16 °
mar
23 °
mie
23 °
joi
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă e să ne luăm după semnele locuitorilor din zonă, mai vine o perioadă cu vreme caldă.

EDITORIAL

E prima dată când niciunul din candidații la prezidențiale nu vorbește cu mine. Nimic. Ca și cum am dispărut brusc din segmentul de public...

EPIGRAMA ZILEI

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...