luni, septembrie 16, 2024
AcasăHappy CinemaFilmele lunii august la Happy Cinema: producții palpitante, comedii romantice și blockbustere...

Filmele lunii august la Happy Cinema: producții palpitante, comedii romantice și blockbustere pentru întreaga familie!

 În luna august, Happy Cinema aduce în prim-plan o selecție captivantă de filme, perfectă pentru toate gusturile și vârstele. De la aventuri animate la thrillere intense, aceste producții vor stârni imaginația și vor emoționa spectatorii. Alege să îți petreci timpul liber la Happy Cinema, în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău și Bistrița,  unde fiecare film este o experiență de neuitat! Nu rata comedia romantică It Ends with Us/ Totul se termină cu noi, cu Blake Lively în rolul principal, ecranizarea romanului omonim care a făcut furori la nivel mondial, filmul palpitant Borderlands, bazat pe una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video din toate timpurile și multe alte filme care te vor ține cu ochii lipiți de ecran.

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Harold and the Purple Crayon/ Harold și creionul fermecat

În interiorul cărții sale, aventurosul Harold poate da viață oricărui lucru pe care îl desenează cu creionul său purpuriu. După ce crește și se desprinde din paginile cărții pentru a ajunge în lumea fizică, Harold descoperă că are multe de învățat despre viața reală.

Distributie / Voci originale: Zachary Levi, Zooey Deschanel, Jemaine Clement, Alfred Molina

Trailer aici.

Trap/ Capcană Misterioasă

O nouă incursiune în universul lui M. Night Shyamalan. Un tată și fiica lui adolescentă participă la un concert pop, unde realizează rapid că se află în mijlocul unui eveniment sinistru și obscur. Scris și regizat de M. Night Shyamalan, Capcană misterioasă îi are în rolurile principale pe Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills și Allison Pill.

Trailer aici.

Borderlands

Lilith (Blanchett), o infamă vânătoare de recompense cu un trecut misterios, se întoarce cu reticență la casa ei, Pandora, cea mai haotică planetă din galaxie. Misiunea ei este să o găsească pe fiica dispărută a lui Atlas (Ramírez), cel mai puternic nemernic din univers. Lilith formează o alianță neașteptată cu o echipă de neadaptați – Roland (Hart), un mercenar experimentat aflat în misiune; Tiny Tina (Greenblatt), o preadolescentă sălbatică demolatoare; Krieg (Munteanu), protectorul musculos al Tinei; Tannis (Curtis), un om de știință ciudat care a văzut de toate, și Claptrap (Black), un robot înțelept. Împreună, acești eroi improbabili trebuie să înfrunte o specie extraterestră și bandiți periculoși pentru a descoperi unul dintre cele mai explozive secrete ale Pandorei. Soarta universului ar putea fi în mâinile lor – dar ei vor lupta pentru ceva mai mult: unul pentru celălalt. Bazat pe una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video din toate timpurile.
Bun-venit la BORDERLANDS!

Trailer aici.

It Ends with Us/ Totul se termină cu noi

Lily crede că a găsit dragostea adevărată alături de Ryle, dar când un incident dureros îi declanșează traume din trecut, trebuie să decidă dacă dragostea e suficientă pentru căsnicia lor. Lucrurile se complică și mai mult atunci când prima ei iubire reapare în viața ei. Film bazat pe best-sellerul internațional omonim, scris de Colleen Hoover, care a făcut furori printre cititorii din toate colțurile lumii,

Trailer aici.

Alien: Romulus

În timp ce scotocesc prin adâncurile unei stații spațiale abandonate, un grup de tineri coloniști spațiali ajung față în față cu cea mai terifiantă formă de viață din univers.

Distributie / Voci originale: Isabela Merced, Cailee Spaeny, Archie Renaux, David Jonsson

Trailer aici.

10 Lives/ 10 Vieți norocoase

Beckett este un motan adorabil și extrem de răsfățat care nu știe să aprecieze lucrurile bune din viață sa. Stăpâna lui este Rose, o tânără cercetătoare hotărâtă să salveze albinele de la extincție, l-a găsit și salvat pe pisoi de la un adăpost pentru animale încă de când era puiuț și de atunci au fost mereu doar ei doi.

Trailer aici.

Blink Twice/ Clipește de două ori

Frida, o tânără chelneriță din Los Angeles, a pus ochii pe Slater King, antreprenor în domeniul tehnologiei. În timpul unei vacanțe de vis pe insula privată a acestuia, încep să se întâmple lucruri ciudate. Frida va trebui să descopere adevărul dacă vrea să scape cu viață.

Distributie / Voci originale: Kyle MacLachlan, Geena Davis, Adria Arjona, Christian Slater

Trailer aici.

The Crow/ The Crow: Iubire și răzbunare

Suflete pereche, Eric Draven (Skarsgård) și Shelly Webster (FKA twigs) sunt uciși cu brutalitate după ce secrete din trecutul ei sumbru ies la suprafață. În momentul în care primește șansa de a-și salva iubita prin propriul sacrificiu, Eric pornește o răzbunare nemiloasă împotriva călăilor săi, traversând lumile viilor și morților pentru a repara nedreptățile.

Distributie / Voci originale: Bill Skarsgård, Laura Birn, Danny Huston, Jordan Bolger

Trailer aici.

Fii parte din experiența cinematografică a lunii august la Happy Cinema! Rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.

***

 

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

 

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

 

 

 

HAPPYCINEMA® online:

 

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

 

Instagram: https://www.instagram.com/happycinema.ro

 

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@happy.cinema

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
15.5 °
92 %
3.3kmh
100 %
lun
17 °
mar
23 °
mie
18 °
joi
20 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a pierdut ceva la asfaltare și acuma se caută.

EDITORIAL

Se numește „afterschool”, se pronunță „aftărscul” - că e rușine în ziua de azi să nu maimuțărești fără discernământ limba calculatoarelor și a științei...

EPIGRAMA ZILEI

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...