luni, septembrie 16, 2024
AcasăAdvertorialTop 4 trenduri pentru înfrumusețarea dormitorului

Top 4 trenduri pentru înfrumusețarea dormitorului

Vă numărați printre persoanele pasionate de design interior și vă doriți să vă duceți abilitățile de amenajare la următorul nivel? Atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne vom concentra pe dormitoare. Ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre cele 4 trenduri de amenajare ale momentului, trenduri care vă vor scoate patul în evidență și vă vor înfrumuseța camera în cauză în moduri de poveste. În funcție de patul din dormitor de care dispuneți, veți regăsi, în continuare, trendul care vi se potrivește. Astfel, la final, vă garantăm că vă veți simți inspirat să creați și dumneavoastră propriile aranjamente cu care să vă impresionați familia. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

 

Când vine vorba de dormitor, există o mulțime de alegeri pe care trebuie să le faceți. Pentru ce pat să optez? Ce set de mobilă de dormitor mi se potrivește? Oare am loc și pentru un birou? Acestea sunt doar câteva dintre multiplele întrebări pe care vi le puteți pune atunci când începeți amenajarea. Procesul de redecorare poate fi unul dificil, dacă nu știți de unde să începeți. Însă, stați fără griji! În continuare, vom începe enumerarea trendurilor promise, tocmai în speranța de a vă inspira și ajuta să optați pentru cele mai bune alegeri. După cum vă spuneam și mai devreme, în funcție de patul dormitor de care dispuneți, există și câte un trend care vi se va potrivi. Alegând trendul potrivit, veți vedea cum camera va prinde culoare, va emana personalitate și va exprima un sentiment primitor și călduros. Iată despre ce este vorba.

 

Cum paturile din dormitor sunt principala piesă de mobilier din această încăpere, așa și trendurile în cauză gravitează în jurul lor. Primul dintre acestea se face remarcat prin adăugarea de elemente naturale lângă pat. La ce ne referim când spunem acest lucru? La plante, flori și ghirlande decorative. Dacă vă doriți ca dormitorul dumneavoastră să exprime un cadru luxuriant, optați pentru plante cu frunze în nuanțe de verde închis, fără să vă gândiți de două ori. Ficușii sau Monstera sunt două exemple extrem de potrivite. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o plantă adultă, să o poziționați lângă capul patului mai apropiat de fereastră și să vă bucurați de aspectul întregit al încăperii. Acest trend se va potrivi de minune cu paturile cu tăblii și cadre de lemn, desigur.

 

Următorul trend regăsit pe listă constă în alegerea de lenjerii de pat de lux. Pentru o încăpere cât mai elegantă, rafinată și primitoare, patul din dormitor se va face cel mai bine remarcat atunci când va fi îmbrăcat în lenjerii de in sau catifea. Deși acestea tind să fie mai costisitoare decât lenjeriile obișnuite de bumbac, totuși, achiziția va merita pentru calitatea înaltă pe care o oferă țesăturile în cauză. Acest trend se va asorta cu paturile de dormitor tapițate sau confecționate din metal.

 

Trecem mai departe și ne întâlnim cu următorul trend. Aici este vorba despre accesorizarea cu textile diverse. Indiferent de tipul patului de care dispuneți, fie el de lemn, de metal sau cu tapițerie, aflați că textilele pot înfrumuseța dormitorul familiei prin adăugarea de personalitate și culoare. Optați pentru perne și pături în nuanțe pale, pentru un design minimalist. Pentru textile cu imprimeuri abstracte, pentru un design modern. Sau pentru accesorii cu modele geometrice, pentru un design industrial. Alegerea finală rămâne la latitudinea dumneavoastră. Tot ce contează este ca stilul accesoriilor să fie unul asemănător cu cel al încăperii și să exprime aceeași idee: de relaxare și confort.

 

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cel de-al patrulea trend. Aici întâlnim adăugarea de texturi multiple, pentru un plus de stil. Dacă aveți un pat de dormitor tapițat, puteți opta pentru pături împletite, de exemplu. Tapițeria de stofă sau piele asortată cu împletiturile delicate vor scoate patul în evidență și vor aduce un boost de confort întregii încăperi. Pe de altă parte, dacă dispuneți de un pat de lemn sau metal, puteți alege și păturile de lână. Acestea vor oferi un aspect rustic și călduros, potrivit pentru persoanele pasionate de călătorit la munte. Dacă vă lăsați imaginația să zboare, vă garantăm că veți crea cele mai atrăgătoare aranjamente decorative. Tot ce contează este ca, la final, dumneavoastră și familia să vă bucurați de un dormitor exact pe placul vostru, ce dispune de exact decorațiunile pe care vi le doriți și exprimă sentimentele râvnite.

 

Acum că ați aflat toate detaliile, ce spuneți? Sunteți gata de amenajarea propusă? Noi așa sperăm! Și mai sperăm și că acest articol v-a fost de ajutor. Sfaturile oferite pot fi aplicate oricărui tip de pat, fie el single, queen sau king sized. Iar pentru și mai multă inspirație, puteți și să navigați mediul online. Vă dorim lectură plăcută și redecorare cu spor!

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
15.5 °
92 %
3.3kmh
100 %
lun
17 °
mar
23 °
mie
18 °
joi
20 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a pierdut ceva la asfaltare și acuma se caută.

EDITORIAL

Se numește „afterschool”, se pronunță „aftărscul” - că e rușine în ziua de azi să nu maimuțărești fără discernământ limba calculatoarelor și a științei...

EPIGRAMA ZILEI

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...