joi, septembrie 19, 2024
AcasăAdvertorialCum alegi bateria pentru duș – 3 sfaturi

Cum alegi bateria pentru duș – 3 sfaturi

Dacă îți renovezi baia sau pur și simplu ai nevoie de o nouă baterie pentru duș, este important să știi câteva detalii care să te ajute să o alegi. Ți le dezvăluim imediat în rândurile care urmează.

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Informații generale

În cazul în care nu te pricepi neapărat în ceea ce privește alegerea bateriilor pentru duș, trebuie să afli câteva informații de bază.

În primul și în primul rând, trebuie să știi că bateria pentru duș trebuie să fie aleasă în funcție de design-ul în care ai selectat și celelalte obiecte sanitare din baia ta. Acest aspect este foarte important pentru că armonia pe care o creezi în orice încăpere poate să aibă efecte pozitive asupra stării tale de spirit.

În ultima perioadă, tehnologia a evoluat surprinzător, așa că modelele de baterii de duș sau diversificat și ai de unde alege modele care să se potrivească oricărui stil de amenajare ai fi ales pentru casa ta.

Cum alegi bateria pentru duș

  1. Pune preț pe calitate

Pe lângă faptul că trebuie să alegi o baterie de duș care să se armonizeze cu restul obiectelor sanitare pe care le-ai ales pentru baie, este extrem de important și să alegi o baterie pentru duș calitativă. Materialele de calitate îți garantează o experiență plăcută atunci când faci duș pentru că nu te vei confrunta cu variații ale temperaturii sau ale fluxului de apă. Mai mult, materialele de calitate vor ține calcarul și rugina la distanță, își vor păstra aspectul mulți ani la rând, nu se vor zgâria și nu vor modifica proprietățile apei. Și te sfătuim să nu faci rabat de la calitate deoarece chiar dacă un preț mai mic al unei baterii pentru duș poate să fie atrăgător și poți să consideri că ai făcut economie, faptul că aceasta se va strica mult mai repede nu va duce decât la o cheltuială și mai mare, așa că în timp o investiție inițială mai mare se va recupera prin faptul că bateria de duș va fi alături de tine pentru foarte mulți ani.

  1. Alege un material rezistent

Și pentru că pomeneam anterior despre importanța achiziționării unei baterii de duș de calitate, hai să vedem ce ar însemna asta și ce materiale sunt recomandate. Cele mai indicate sunt alama și inoxul ele având multiple beneficii, cum ar fi proprietățile lor antibacteriene, faptul că sunt ușor de curățat și de întreținut și bineînțeles calitatea de a fi rezistente în timp. Ce trebuie să reții este faptul că dacă vei opta pentru o baterie confecționată din alamă, trebuie să te asiguri că ai verificat să conțină aproximativ 60 % cupru deoarece în cazul în care acest lucru nu este valabil, proprietățile apei vor fi modificate și sănătatea poate fi pusă în pericol. Acest lucru se întâmplă din cauza zincului, așa că va trebui să verifici ca acesta să se afle în procente mici.

  1. Tipul de montaj

Pe lângă cele descrise mai sus, trebuie să iei în calcul și tipul de montaj pe care bateria ta de duș îl are. Astfel, vei avea de ales între bateriile de duș îngropate, bateriile de duș de perete și bateriile incastrate.

Bateriile de duș îngropate sunt cele mai complexe în ceea ce privește montarea, dar și cele mai frumoase din punct de vedere al aspectului deoarece racordurile și para de duș nu vor fi vizibile și ascunse, de aici denumirea acestei categorii. Astfel, tu vei vedea doar orificiile prin care se scurge apa și panoul de reglare a temperaturii și a debitului.

Bateriile de perete sunt cele clasice, pe care cunoaște toată lumea, adică cele mai cunoscute modele, pe care le poți monta atât în cabine de duș, cât și dacă folosești o cadă.

Și în fine ultima categorie, bateria de duș încastrat este un model care se montează în perete și care lasă la suprafață mânerul și elementele prin care curge apa.

Asigură-te că alegi bateria de duș potrivită pentru tine, dar și alte obiecte sanitare sau elemente de care ai nevoie în baia ta, cum ar fi cada, rigola pentru duș, vasul de toaletă.

 

 

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
ploaie ușoară
13.9 ° C
13.9 °
13.6 °
95 %
4.2kmh
99 %
joi
18 °
vin
22 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Până începe iar dezvoltarea, utilajele sunt sub pază bună.

EDITORIAL

De câteva zile a început din nou școala și pare-se că nimic nu s-a schimbat în bine. Ba dimpotrivă, părinții copiilor din Botoșani (și,...

EPIGRAMA ZILEI

Lin, precum bătrâna Sena Din decor, vacanța iese, Soațele părăsesc scena Intră-n loc, metrese...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...