duminică, septembrie 8, 2024
AcasăAdvertorialTOP 8 accesorii şi aparate care te ajută să te bucuri de...

TOP 8 accesorii şi aparate care te ajută să te bucuri de sport

În ziua de azi o mulţime de aparate şi accesorii te pot ajuta să ai un stil de viaţă sănătos, să te bucuri de sport, dar şi de o alimentaţie echilibrată. Acestea sunt de folos pentru a transforma un stil de viaţă echilibrat într-o rutină, indiferent de cât de des faci sport sau de ce dieta alegi să adopţi.

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Află de mai jos TOP 8 accesorii şi aparate care te ajută să te bucuri de sport şi de o alimentaţie că la carte:

Sticlă de apă reutilizabilă

Un accesoriu util şi prietenos cu mediul, sticla de apă reutilizabilă te ajută să economiseşti bani, dar şi să te bucuri de diverse reţete de băuturi foarte uşor. Când alegi să bei apa la PET la fiecare sesiune de sport, nu doar că vei cheltui destul de mulţi bani, ci vei folosi şi foarte mult plastic.

Sticla reutilizabilă te ajută să ai mereu băutura preferată la îndemână când faci sport, fie că este vorba de apă, apa infuzată cu fructe, ceai sau limonada. Găseşti o mulţime de modele cool, cu capacitate de la 0,5L şi până la 1,5L sau 2L. Foloseşte-le când mergi la sală, alergi, faci Yoga sau chiar şi atunci când nu faci sport, ci doar mergi la plimbare sau la shopping.

Agenda dedicată sportului

Ca să poţi ţine mai uşor evidenta progresului şi modului în care faci mişcare, achiziţionează o agendă dedicată sportului. Le găseşti online, în magazinele de fashion, uneori chiar şi în hypermarketuri ori la retailerii cu produse sportive. Unele agende au un design general, unde poţi nota detalii despre antrenament, mesele zilnice, nivelul de hidratare şi calitatea somnului. Alte modele sunt special dedicate unui anume tip de sport, precum fitnessul, Yoga sau înotul.

Geanta pentru antrenament

Indiferent de ce tip de sport alegi să faci, o geantă de antrenament este mereu utilă. O poţi folosi la sală, la bazin, la dansuri, tenis, fotbal sau atletism. În general, o geantă de antrenament ar trebui să aibă suficient spaţiu pentru un prosop, câteva haine de schimb, sticlă de apă şi accesorii diverse. Cauta un model cu buzunare bine securizate, astfel încât să iei cu tine şi portofelul, cheile sau alte obiecte importante.

Desigur, dacă faci sport acasă, o astfel de achiziţie nu e neapărat necesară.

Gantere

Printre cele mai populare accesorii sport se număra ganterele. Dacă îţi place să faci mişcare şi acasă sau în parc, e o idee bună să achiziţionezi un set de gantere. Acestea sunt de folos într-o mulţime de tipuri de exerciţii şi antrenamente. Le poţi folosi la Pilates, la antrenamente funcţionale sau la stretching.

Alege întotdeauna o greutate adecvată nivelului tău de fitness. Pentru începători, ganterele de 1 kg sau 2kg sunt cele mai potrivite.

Cântar de bucătărie

Pasionaţii de sport şi fitness au de obicei grijă să îşi calculeze caloriile şi macronutrientii pe care îi consuma zilnic. Acest lucru îi ajută să îşi atingă obiectivele şi să ştie mereu de ce are nevoie corpul lor. Pentru a calcula caloriile consumate, un cântar de bucătărie e un aparat indispensabil.

Poţi cumperi un cântar de bucătărie foarte uşor, mai ales că se găseşte în hypermarketuri, magazine de electronice şi electrocasnice sau retaileri online. Preţul unui astfel de aparat începe de la 30-40 de lei.

Brăţara fitness

O brăţară fitness îi ajută pe sportivi să ştie câte calorii ard în timpul antrenamentului, câţi pasi fac zilnic, dar şi cât de bine dorm. Brăţările de acest tip sunt de un real folos pentru a monitoriza calitatea antrenamentelor, dar şi pentru atingerea mai rapidă a obiectivelor principale, precum pierderea sau creşterea în greutate.

Poţi să foloseşti brăţara fitness zi de zi, atât în repaus, cât şi atunci când faci mişcare.

Blender

Un aparat super util pentru pasionaţii de fitness, blenderul se poate folosi pentru prepararea de smoothieuri, shakeuri proteice şi o mulţime de alte băuturi sănătoase, ca si robotul de bucatarie. Un blender e cu siguranţă de folos în bucătăria celor ce au grijă să facă mişcare şi să mănânce echilibrat.

Poţi folosi blenderul zi de zi, pentru gustări sănătoase, mic dejun sau reţete proteice. În afară de blender, mai poţi alege şi alte aparate din aceeaşi gamă, precum mixerul vertical sau robotul de bucătărie.

Cărţi de reţete

Pentru pasionaţii de sport care încep să îşi piardă inspiraţia când vine vorba de alimentaţie sănătoasă, o carte de reţete reprezintă o super alegere.

Cauta cărţi cu reţete sănătoase, mai exact cu ingrediente fresh, fără alimente ultraprocesate şi uşor de preparat. Din fericire, găseşti o mulţime de variante atât în librării, cât şi în anticariate.

Inspiră-te din lista de mai sus ca să alegi accesoriile şi aparatele potrivite, care să te ajute să adopţi un stil de viaţă sănătos, să te bucuri de sport şi să vezi rezultatele dorite.

 

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer senin
18.6 ° C
18.6 °
13.3 °
33 %
1.3kmh
0 %
Dum
28 °
lun
29 °
mar
30 °
mie
21 °
joi
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cea mai reușită parcare de luna asta. Și a fost concurență mare.

EDITORIAL

Faptul că în ultima perioadă trei membri marcanți ai PNL au dispărut de pe lista de consilieri locali ar putea însemna pentru unii cimentarea...

EPIGRAMA ZILEI

Mulți spun că doamna primar Are de elucidat Dacă al ei drag vlăstar Este fată sau băiat...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...