vineri, iulie 5, 2024
AcasăAdvertorialCea mai bună modalitate de a bloca apelurile restricționate pe Android-ul tău

Cea mai bună modalitate de a bloca apelurile restricționate pe Android-ul tău

Odată cu avansarea continuă în spațiul online, trebuie să fii inteligent și foarte atent. Continuați să primiți apeluri de la numere de telefon care nu pot fi identificate? Ce părere aveți despre asta? Atunci când în loc de un număr de telefon sau de identificare a apelantului obișnuit, pe ecran apare „restricționat” – începeți să vă întrebați ce înseamnă sau chiar să vă simțiți neliniștit. Ei bine, iată tot ce trebuie să știți despre cum să blocați apelurile restricționate pe Android.

Ce este un număr de telefon restricționat?

Un număr restricționat este folosit de o persoană care dorește să împiedice alte persoane să îi vadă numărul. Astfel, persoana respectivă îl blochează de la vizualizarea publică.

 

Oamenii folosesc numere restricționate din mai multe motive. Unii își iau unul pentru securitate sau confidențialitate. Escrocii folosesc numere restricționate pentru a face apeluri robot. În acest fel, este mai ușor pentru victime să cadă pradă. Dar puteți bloca apelurile restricționate pe Android pentru a evita astfel de capcane?

De ce ar trebui să blocați astfel de numere?

 

Există multe motive pentru care ar trebui să blocați apelurile restricționate pe Android sau pe alte tipuri de dispozitive:

 

  • Escrocii sunt binecunoscuți pentru faptul că folosesc apeluri restricționate. Aceștia tind să sune de la numere anonime pentru a încerca să vă înșele cu datele dvs. personale. De asemenea, pot încerca să urmărească o persoană după numărul de telefon mobil
  • Telemarketerii folosesc, de asemenea, această tactică și poate fi foarte enervant atunci când apelurile lor devin prea frecvente.
  • Un alt motiv pentru care ar trebui să luați în considerare blocarea acestor apeluri este acela de a evita persoanele dubioase. Infractorii și hărțuitorii folosesc apelurile restricționate pentru a urmări și a atrage alte persoane în pericol.
  • Apelurile de la numere anonime sunt și mai riscante pentru copii, deoarece prădătorii și escrocii folosesc această metodă pentru a ajunge la copii și a-i amenința sau intimida. Cel mai bun mod de a proteja copiii de acest tip de apeluri este restricționarea acestora.

Cum să blocați numărul restricționat pe Android?

Multe persoane care primesc apeluri de la numere restricționate pur și simplu le ignoră, deoarece nu se poate vedea ID-ul apelantului. Dar există mai multe alte opțiuni disponibile pentru a nu mai primi astfel de apeluri pe telefon. Acum că știți despre ce este vorba în cazul unui număr restricționat, să discutăm cum puteți bloca apelurile restricționate pe telefonul Android.

 

Blocarea apelurilor restricționate pe dispozitivele Android nu este doar posibilă, ci și super ușoară.

 

  • Pe ecranul telefonului, faceți clic pe pictograma telefonului.
  • Pentru a localiza numărul restricționat pe care doriți să îl blocați, parcurgeți jurnalele de apeluri.
  • Faceți clic pe semnul albastru de întrebare de lângă numărul restricționat pentru a afișa opțiunile.
  • Derulați în jos opțiunile și selectați „Block Number” (Blocare număr).
  • Ați terminat și ați blocat cu succes numărul restricționat.

 

Există și alte modalități de a bloca numerele anonime – cu ajutorul furnizorilor de servicii și al aplicațiilor de blocare a apelurilor.

Blocarea de către furnizorii de servicii

Furnizorii de servicii precum AT&T, Verizon, T-Mobile oferă aplicații care blochează apelurile de pe telefoanele mobile ale clienților lor. Aplicația Call Filter a fost creată de Verizon pentru apelarea numerelor nedorite și a apelurilor spam.

Aplicații de la terți

Apelurile restricționate pot fi blocate de aplicații terțe disponibile pentru dispozitive mobile. Un registru al spammerilor cunoscuți este actualizat în mod constant pentru a împiedica trecerea unor astfel de apeluri.

Cum să blocați apelurile de pe telefonul altcuiva?

Cel mai rău scenariu este atunci când copiii dvs. încep să primească apeluri de la numere nedorite. Acest lucru nu este sigur. Escrocii, bătăușii și prădătorii folosesc acest tip de numere de telefon pentru a-i hărțui pe copii, pentru a le fura bani sau informații personale, pentru a-i induce la comportamente necorespunzătoare. Există ceva ce pot face părinții pentru a-și proteja copiii?

mSpy, https://www.mspy.com/ro/ este o soluție all-in-one pe care fiecare părinte o va găsi utilă. Această aplicație vă permite să vă supravegheați în permanență copilul și să îl împiedicați să cadă în capcană.

 

Cu mSpy, veți putea vizualiza jurnalele de apeluri de pe smartphone-ul fiului sau fiicei dvs. și veți putea verifica dacă există apeluri suspecte de la numere anonime care devin prea frecvente și ridică suspiciuni.

 

Așadar, cum să începi să folosești mSpy și să îți găsești liniștea sufletească astăzi?

  • Vizitați site-ul mSpy, selectați unul dintre abonamente și completați formularul de comandă.
  • Finalizați plata și verificați-vă e-mailul pentru instrucțiunile de instalare.
  • Descărcați software-ul de urmărire a telefoanelor mobile mSpy și instalați-l pe telefonul copilului dumneavoastră.
  • Conectați-vă la panoul de control mSpy pentru a începe să monitorizați apelurile, mesajele text, locațiile GPS, aplicațiile și alte activități ale copilului dumneavoastră.

 

mSpy vă va permite să monitorizați de la distanță toate apelurile primite și efectuate pe smartphone-ul copilului dumneavoastră. Chiar și jurnalele de apeluri șterse vă vor fi disponibile în panoul de control personal.

 

Dacă observați că copilul dvs. continuă să primească apeluri de la numere nedorite, puteți obține acces la dispozitivul său și puteți bloca apelurile restricționate. O altă opțiune este să discutați deschis cu copilul dvs. pentru a-i explica toate pericolele escrocilor telefonici și să-l învățați cum să le blocheze pe dispozitiv.

Concluzie

Dacă ați fost deranjat de apelurile restricționate, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să le blocați odată pentru totdeauna. În acest fel, veți economisi timp și vă veți proteja de escrocherii și intimidare. Iar dacă vă faceți griji pentru familia dvs. și căutați metode pentru a le asigura siguranța, încercați mSpy, o aplicație de spionaj de încredere care garantează rezultate de calitate.

 

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
18.6 ° C
18.6 °
17.1 °
90 %
1.9kmh
4 %
joi
17 °
vin
26 °
sâm
30 °
Dum
33 °
lun
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta înseamnă să trăiești în natură, îți poate înflori și casa.

EDITORIAL

Înainte de 1989 evolua în campionatul de fotbal al României, în Divizia A cum se numea atunci Liga I, un fotbalist foarte talentat, al...

EPIGRAMA ZILEI

Partid iubit, părinte bun, Care mi-ai dat speranțe-n van, Azi e momentul să îți spun Că îmi doresc să fiu orfan ... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...