joi, iulie 4, 2024
AcasăAdvertorialCum să transporți eficient marfa din China în România

Cum să transporți eficient marfa din China în România

Dacă doriți să transportați marfă din China în România rapid și ieftin, aveți nevoie de transport maritim complet din China de la M3Cargo. Azi vorbim despre opțiunile de transport maritim, avantajele, dezavantajele și nuanțele acestora, precum și despre avantajele de a face cumpărături în China printr-un expert în activitatea economică externă.

Ce opțiuni de transport sunt disponibile în prezent

  1. Metoda #1 – Transport aerian. Marfa din China în România poate fi rapid adusă cu avionul.Această metodă vă permite să primiți mărfurile în câteva zile. Timpul maxim de așteptare este de până la o săptămână. Principalul dezavantaj al acestei metode este prețul ridicat.
  2. Metoda nr. 2 – Livrare pe calea ferată. Dacă doriți să economisiți bani și să reduceți timpul de așteptare a mărfii – aceasta poate fi trimisă pe calea ferată.  Costul va fi mai mic decât cel al livrării cu avionul, iar timpul de așteptare a mărfii va fi de la 2 la 3 săptămâni. Livrarea pe calea ferată din China în Europa este destul de populară în prezent, dar dacă vorbim despre România, merită să luăm în considerare faptul că unele dintre rute au fost reduse și schimbate. Anterior, unele dintre ele treceau prin Rusia și Ucraina, astăzi transportul feroviar prin teritoriul ucrainean este imposibil din cauza războiului cu Rusia.
  3. Metoda nr. 3 – Livrarea pe mare. Această metodă este cea mai populară, deoarece la cel mai mic cost produsele se pot primi din China în termen de 40-60 de zile. În același timp, livrarea pe mare vă permite să transportați bunuri de orice dimensiune.

Vămuirea mărfurilor

Vămuirea mărfurilor poate avea loc în cadrul regimului general sau simplificat. Vămuirea simplificată este posibilă dacă prețul unei încărcături de marfă nu depășește 1 000 de euro, iar vămuirea generală poate fi realizată pentru comenzi mai mari. În acest caz, dacă cumpărătorul va trimite mai multe transporturi de marfă în regim simplificat pentru a economisi bani, ar putea avea probleme.

Desigur, pentru vămuire, trebuie să furnizați o serie de documente:

1. Contractul economic extern dintre vânzător și cumpărător, cu toate detaliile tranzacției și caracteristicile mărfurilor.

2. Documentul de plată (factura).

3. Diverse documente de transport (TTN, conosament și altele).

4. Lista de ambalare.

5. Un certificat care să confirme că bunurile au fost produse în China, precum și o serie de alte documente importante.

Pentru a înțelege procesul vămuirii al mărfurilor trebuie să aveți cunoștințe și experiență în acest domeniu, de aceea este mai avantajos să încredințați această unui agent pentru activități economice externe.

Livrarea mărfurilor din China pe mare de la M3Cargo — cea mai bună investiție în afacerea dvs.

Dacă doriți să primiți cu succes și în siguranță marfa din China în România, cea mai bună soluție este să contactați M3Cargo.

Datorită asistenței calificate a experților, veți evita riscurile, veți obține un cost de vămuire mai avantajos, precum și veți putea urmări mișcarea comenzii dumneavoastră.

Posibilitatea de a delega complet tranzacția experților M3Cargo permite clientului să nu participe la proces și să primească rezultatul final — încărcătura la punctul de livrare specificat în România la orice adresă. Contactați-ne, cu noi procesul de comandă a mărfurilor în China și primirea lor în România va fi simplu și rapid!

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
18.6 ° C
18.6 °
17.1 °
90 %
1.9kmh
4 %
joi
17 °
vin
26 °
sâm
30 °
Dum
33 °
lun
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta înseamnă să trăiești în natură, îți poate înflori și casa.

EDITORIAL

Înainte de 1989 evolua în campionatul de fotbal al României, în Divizia A cum se numea atunci Liga I, un fotbalist foarte talentat, al...

EPIGRAMA ZILEI

Partid iubit, părinte bun, Care mi-ai dat speranțe-n van, Azi e momentul să îți spun Că îmi doresc să fiu orfan ... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...