marți, decembrie 3, 2024
HomeAdvertorialȘase motive pentru a cumpăra o asigurare telefon

Șase motive pentru a cumpăra o asigurare telefon

Își poate imagina cineva viața de astăzi fără telefoane mobile? Este clar că telefoanele mobile sau smartphone-urile de ultimă generație au devenit un gadget indispensabil în viața noastră până la punctul în care, dacă plecăm de acasă fără telefon mobil, ziua noastră poate deveni un adevărat calvar.

Și asta pentru că, fie că ne place sau nu, am devenit sclavii mobilului și multe dintre lucrurile pe care le facem zilnic gravitează în jurul lui. De aceea, o asigurare telefon devine din ce în ce mai necesară.

De ce este indicat să închei o asigurare telefon?

Așadar, dacă telefoanele mobile au devenit atât de indispensabile în viața noastră, nu crezi că are tot sensul din lume să le asigurăm împotriva oricărui accident la fel cum ne asigurăm casa sau mașina? În multe ocazii contractăm asigurare pentru dispozitivele sau utilajele pe care le folosim ocazional, inclusiv pentru mașini (deși acestea necesită asigurare obligatorie pentru a putea circula cu ele) și nu ne gândim să asigurăm altele pe care le folosim zilnic precum telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile, care în multe cazuri sunt instrumentul nostru de lucru. O asigurare telefon ne va oferi multe avantaje. Am rezumat mai jos cele mai importante șase motive pentru a încheia o asigurare telefon.

  1. Telefoanele mobile devin din ce în ce mai scumpe

Industria telefoanelor mobile este una dintre cele care mișcă cei mai mulți bani astăzi. Mai exact, există o mare penetrare a telefoanelor mobile inteligente, așa-numitele „smartphones”, pe toate piețele lumii. Din acest motiv, un număr mare de mărci de tehnologie au ajuns să inoveze în domeniul telefoanelor mobile, iar concurența dintre ele este din ce în ce mai acerbă.

Acest lucru face ca telefoanele mobile să fie din ce în ce mai avansate, din ce în ce mai asemănătoare cu un laptop care se potrivește în palmă și, prin urmare, are un cost în creștere. Astăzi putem deja să plătim peste 1.000 de euro pentru cel mai recent model de smartphone al principalelor mărci. Aceste prețuri exorbitante înseamnă că este foarte important să închei o asigurare pentru un smartphone scump ca iPhone sau Samsung, de exemplu, deoarece, dacă ecranul se sparge din cauza unui accident, reparația poate fi acoperită.

În mod normal, nu ne dăm seama de importanța asigurării dispozitivelor pe care le folosim în fiecare zi, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile.

  1. O husă nu ne asigură că mobilul nu se va sparge

Husele pentru telefoane mobile nu acoperă complet mobilul, de fapt nu acoperă cea mai fragilă parte a acestuia, respectiv ecranul. Ecranul mobilului este cel care tinde să se spargă cel mai des din cauza unei căderi. Știi „Legea lui Murphy”? Ei bine, in cazul telefoanelor mobile se respectă și această lege. Dacă mobilul tău are husă și cade la pământ, dacă va cădea pe partea cu ecranul, este foarte probabil să se spargă.

  1. Reparația unui telefon inteligent este foarte costisitoare

Trebuie să ținem cont de faptul că telefoanele mobile precum un iPhone, Samsung sau Huawei produc, printre altele, telefoane mobile high-end care conțin componente foarte scumpe. Una dintre cele mai scumpe componente de reparat sunt ecranele, deoarece uneori au mai multă tehnologie decât unele televizoare. Prin urmare, dacă avem ghinionul să ne scăpăm mobilul la pământ și ecranul se sparge, reparația ne va costa cel puțin câteva sute de euro. Cu toate acestea, dacă avem asigurare telefon, vom include atât reparația, cât și piesele.

  1. O asigurarea telfon acoperă și furtul

După cum am menționat câteva rânduri mai sus, telefoanele mobile sunt din ce în ce mai scumpe și de aceea sunt un bun foarte prețios pentru hoți.

Furtul unui mobil este extrem de ușor pentru tâlhari. În multe ocazii, hoții îl fură din propriile mâini ale proprietarului sau trăgând o poșetă. Și, de asemenea, furtul smartphone-urilor este extrem de profitabil din moment ce aceste terminale ajung pe piața neagră, chiar și în afara țării.

O asigurare tleefon care acoperă furtul sau jaful ne va compensa în mod normal pentru costul dispozitivului. În plus, vom acoperi și plata apelurilor frauduloase efectuate cu telefonul mobil furat precum și costul dublării cartelei SIM.

  1. Asigurarea mobilă va acoperi și daunele cauzate de lichide

Sigur știi pe cineva (sau poate ți s-a întâmplat deja) al cărui telefon mobil s-a defectat pentru că a scăpat pe el un pahar cu apă sau chiar l-a scufundat în mare sau în piscină din întâmplare. Dacă ți se întâmplă acest lucru, ia-ți gândul de la repararea telefonului mobil pentru că este foarte scump.

În aceste cazuri, este recomandat să asiguri telefonul mobil, deoarece vei avea reparația inclusă și chiar, în anumite politici, vei putea înlocui telefonul mobil cu unul nou cu aceleași caracteristici sau similare.

  1. Nu vei rămâne fără mobil câteva zile

Daca ni se strică telefonul mobil din întâmplare, probabil nu toți avem alt terminal. Așadar, putem fi izolați câteva zile. Pentru a evita acest lucru, majoritatea polițelor de asigurare mobilă oferă un mobil de înlocuire până când terminalul asigurat este reparat și returnat.

Deja ai votat!

AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL DUMNEAVOASTRĂ!

„Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer senin
2.7 ° C
2.8 °
1.1 °
91 %
2kmh
9 %
mar
3 °
mie
3 °
joi
2 °
vin
2 °
sâm
7 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când ți-e frig, poate și un pic foame, patriotismul vine numai bine.

EDITORIAL

Au trecut treizeci și mai bine de ani de când Ceaușescu ne-a părăsit, dar se pare că asta s-a întâmplat doar la nivel oficial....

EPIGRAMA ZILEI

Iarba rea din holde piară, Piară dușmanii din țară Să rămânem singuri-cuci Fără hoți și politruci... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...