duminică, septembrie 8, 2024
AcasăActualitateaCum pot începătorii la jocuri de noroc să fie mai deştepţi decât...

Cum pot începătorii la jocuri de noroc să fie mai deştepţi decât cazinourile

Încă de la început trebuie să ştii că nu există vrăji speciale care să te facă peste noapte câştigător la jocurile de noroc. Cu atât mai mult dacă eşti începător în acest domeniu, trebuie să fi ancorat puternic cu picioarele în pământ. Cazinourile fac tot ceea ce pot pentru a-şi atrage cât mai multe fonduri, deci de ce tu nu ar trebui să ai o strategie? Cu atât mai mult cu cât eşti un începător, trebuie să îţi pui la punct o strategie astfel încât să fi întotdeauna deasupra cazinourilor.

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Nu juca sloturi

Poţi accesa jocuri cu fructe gratis în orice cazino online, însă acest lucru nu îţi va da garanţia că într-un cazino adevărat vei avea parte de acelaşi succes. În modul de joc gratuit sloturile plătesc doar în credite, însă când se trece la jocul pe bani adevăraţi, lucrurile se schimbă radical. Poţi avea parte de un câştig impunător încă de la primul spin, dar de cele mai multe ori eşti doar un simplu cotizant. Spin după spin nu înregistrezi decât pierderi şi te întrebi dacă nu cumva ai greşit pe undeva.  Nu te mai chinui cu astfel de întrebări şi mai ales înţelege că lucrurile nu sunt aranjate, totul depinde de norocul cu care eşti înzestrat. Un slot se bazează pe principiul RNG, ceea ce înseamnă că se transpune pe slot în simbolurile acestuia una dintre miliardele de combinaţii numerice.

Fiecare spin pe care îl iniţiezi va aduce pe slot una dintre aceste combinații, care la rândul ei că pune pe ecran combinaţii câştigătoare sau nu. Trebuie doar să fi la momentul potrivit în faţa slotului şi să ai miza cea mai bună pentru a fi cu adevărat câştigător. Când joci la sloturi te confrunți cu o sumă de variabile, variabile care se hotărăsc cu greu să cedeze vreun câştig major. Intervine în această ecuaţie şi factorul RTP, cel care hotărăşte în procente cât din banii jucaţi pe un slot se întorc în buzunarele jucătorilor. Tocmai de aceea este bine să eviţi să joci la sloturi, pentru că în final doar hazardul este cel care dispune câştiguri în acest tip de joc de noroc. Rămâi deci cât mai departe de ele şi orientează-te către alte jocuri care îţi pot asigura în mod real şanse de succes.

Concentrează-te pe jocul ales

Românii au un proverb care se potriveşte de minune în acest caz „Decât mult şi prost mai bine puţin şi bun!”. În accepţiunea unui jucător începător, decât să joci la întâmplare mai bine alegi un joc despre care ai minime cunoştinţe. Cele mai indicate jocuri din acest punct de vedere sunt jocurile de masă, cu care la un moment dat ai intrat în interacţiune. Ai jucat fără îndoială poker în faţa blocului sau ai cochetat chiar cu jocul de blackjack.

Dacă atunci jucai doar la distracţie, este timpul să duci lucrurile la un cu totul alt nivel. Acum le poţi practica pe bani adevăraţi şi cunoştinţele pe care încă le mai ai din adolescenţă te vor ajuta să depăşeşti cu brio perioada de pionierat. Va trebui doar să te centrezi pe un anumit joc şi să persişti în a-l juca. Specialiştii recomandă ca cel mai profitabil joc de masă pe cel de blackjack, aşa că dă-le curs expertizei lor. Acest joc de masă este unul uşor de deprins, cotele de pariuri sunt mari şi modul în care se derulează nu este în nici un caz unul plictisitor. Îţi poţi mări avantajul prin pariurile pe care le poţi depune aici şi începe chiar de astăzi să pariezi cât mai des la acest joc.

În fond totul se bazează pe o aritmetică simplă pe care cu certitudine că o stăpâneşti. Va trebui să realizezi punctajul suprem de 21 dar mai ales va trebui ca întotdeauna să te situezi cu cel puţin 1 punct în plus faţă de cel al dealerului. Este situaţia perfectă care îţi va aduce de fiecare dată câştigul scontat şi care te va poziţiona fără îndoială în categoria jucătorilor cerebrali.

Nu te frustra pe pierderi la limită

Dacă ai intrat în mirajul industriei jocurilor de noroc, trebuie să îţi asumi încă de la început anumite riscuri. Acestea sunt în principal de ordin financiar şi se raportează în mod clar la pierderile pe care le poţi suferi. Vei intra întotdeauna în joc cu un buget bine definit, pe care îl vei folosi la jocul preferat. Acesta trebuie să fie construit de aşa natură încât să nu îţi afecteze stabilitatea financiară şi psihică şi care să îţi acea libertate în joc care însoţeşte orice jucător de succes.

Vei juca cu alte cuvinte fără stres şi nu vei fi tot timpul numai cu gândul la bugetul tău personal. Ia jocul aşa cum merită şi tratează-l în primul rând ca pe o distracţie pe care o meriţi de multă vreme. Dacă pe parcursul acestei distracţii apar şi câştiguri băneşti, înseamnă că eşti un apropiat al hazardului. Dacă nu, nu începe să îţi faci procese de conștiință în care să te acuzi pentru pierderea banilor din buget pentru că nu este cazul să faci acest lucru.

Uiţi că jocurile de noroc exact asta înseamnă, noroc pur, caz în care şi pierderile fac în final parte din joc. Trebuie să iei lucrurile aşa cum sunt şi frustrarea nu are ce să caute în acest caz, mai ales dacă ai pierdut la limită. Trebuie mereu să mergi înainte şi de ce nu să înveţi din greşeli. Vei dobândi în final experienţa de care ai nevoie şi care te va introduce în lumea jucătorilor experimentaţi.

Concluzie

Dacă eşti începător în jocurile de noroc, este bine să nu te aventurezi din prima în a juca bani mulţi. Cel mai indicat este să accesezi un sigur joc de masă şi să laşi cel puţin deocamdată deoparte sloturile. Poate că nu este calea spre succes pe care o aşteptai de atâta vreme dar un singur lucru este sigur, vei fi întotdeauna mai deştept decât cazinourile dacă alegi să urmezi sfaturile din acest articol.

 

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer senin
18.6 ° C
18.6 °
13.3 °
33 %
1.3kmh
0 %
Dum
28 °
lun
29 °
mar
30 °
mie
21 °
joi
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cea mai reușită parcare de luna asta. Și a fost concurență mare.

EDITORIAL

Faptul că în ultima perioadă trei membri marcanți ai PNL au dispărut de pe lista de consilieri locali ar putea însemna pentru unii cimentarea...

EPIGRAMA ZILEI

Mulți spun că doamna primar Are de elucidat Dacă al ei drag vlăstar Este fată sau băiat...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...