joi, octombrie 3, 2024
AcasăSportClasare pe podium pentru CS Ardex Botoșani în turul Diviziei Naționale A...

Clasare pe podium pentru CS Ardex Botoșani în turul Diviziei Naționale A la tenis de masă

La Lugoj s-a desfășurat săptămâna trecută turul Diviziei Naționale A la tenis de masă, ediția 2024-2025, competiție care s-a desfășurat sub egida Federației Române de Tenis de Masă.

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Aflată la cel de-al doilea sezon în această competiție, CS Ardex Botoșani, singura reprezentantă din Zona Moldovei în Divizia Națională A, a reușit extraordinara performanță de a termina pe podium  în Grupa a II-a, în urma rezultatelor înregistrate cu CS Politehnica Cluj-Napoca, CSA Steaua București, CS TTT București, SCM Gloria Buzău, CS Rapid București și ACS Topspin Florești.

La Lugoj, lotul de cinci jucători pe care Doru Viorel Popescu a mizat, format din Alexandru Aga, Vlad Albu, Cătălin Albu, Cătălin Sumanaru și Alexandru Moroșan, și-a împărțit în mod egal victoriile și înfrângerile, câte trei la număr. Botoșănenii s-au impus la „indigo” cu 3-2 în fața echipelor  SCM Gloria Buzău, CS TTT București și ACS Topspin Florești și a cedat în fața formațiilor CS Politehnica Cluj (3-1), CS Rapid București (3-0) și CSA Steaua București (3-1).

„Per asamblu sunt mulțumit doar de clasare. Dacă mă raportez la rezultate se mai putea obține încă o victorie, însă jucătorii mei au oferit prea mult respect la masa de joc pentru jucătorii și numele echipei adverse. Până în februarie 2025 la returul campionatului urmează o pauză competițională coroborată cu perioada de transferuri din 15 – 31 decembrie 2024. Dacă totul va decurge bine, voi mai adduce la echipă trei junior. Alături de Alexandru Moroșan, nu exclud o evoluție a lor pentru returul campionatului în detrimentul seniorilor”, a declarat Doru Viorel Popescu.

Popescu ia în calcul desființarea echipei: „Sunt pregătit pentru ce este mai rău”

Președintele CS Ardex Botoșani a spus că datorită situației financiare cu care se confruntă este pregătit „pentru ce este mai rău”.

„Când spun asta mă refer la plecarea tuturor jucătorilor la alte echipe seniori ce le oferă condiții mai bune și mai mulți bani pentru obiective de îndeplinit. De asemenea iau în calcul cedarea clubului unui sau unor oameni cu putere financiară ce pot continua ceea ce eu am început sau chiar desfințarea echipei și implicit retragerea mea din acest fenomen. Mai rău de atât nu poate fi…”, a menționat Doru Viorel Popescu.

Președintele CS Ardex Botoșani susține că ia în calcul cele expuse mai sus deoarece a ajuns la limită cu absolute toate resursele.

„Lupta cu morile de vânt m-au obosit din toate punctele de vedere și consider că a venit momentul să trag cortina în urma mea, să-mi dedic timpul și să mă simt bine în sânul familiei ce recunosc că în ultimii ani a fost pe planul doi. Momentan voi opri toate proiectele în care este implicat CS Ardex Botoșani, cu speranța că în cele două – trei luni se va schimba ceva în bine, dacă nu …game over”, a mai spus Popescu.

„Jos pălăria pentru cei care ne-au sprijinit”

Președintele CS Ardex Botoșani a ținut să mulțumească public persoanelor care au făcut posibilă participare echipei la turul de la Logoj, dar și publicației „Monitorul de Botoșani”, pentru sprijinul necondiționat în mediatizarea singurei reprezentante a Moldovei în Divizia Națională A de tenis de masă.

„Vreau să mulțumesc din nou celor care ne-au fost sprijin la greu și anume  domnului Cornel Șfaițer, patronul SC Prodalcom și domnului primar al Săveniului, Relu Târzioru, doi oameni ieșiți dintr-o mulțime de lume ce necondiționat au făcut posibilă prezența echipei la startul ediției 2024 – 2025, a Diviziei Naționale A de tenis de masă. Îi salut cu deosebit pe respect pe această cale, mă înclin și le spun doar atât: „Jos pălăria”. Nu în ultimul rând mulțumesc „Monitorului de Botoșani”, publicație care a fost alături de noi în tot acest timp prezentând obiectiv rezultatele și performanțele CS Ardex Botoșani, singura echipă din toate timpurile ce a pus județul Botoșani pe harta națională a tenisului de masa, la nivel de divizie A”, a conchis Doru Viorel Popescu.

Bugetul CS Ardex Botoșani este alcătuit și în acest an în mare parte din sponsorizări, motiv pentru care conducerea clubului a lansat din nou un apel la cei care doresc să se alăture în continuare echipei și a o sprijini în drumul către marea performanță, să nu ezite și să contribuie indiferent de sumă. Mai jos aveți și contul CS Ardex Botoșani, unde cei care iubesc sportul, pot contribui, indiferent de sumă: RO 67 BTRL RONC RT 03 5936 8901.                                            

Rezultate tur 2024-2025  CS Ardex Botoșani
SCM Gloria Buzău – ACS Ardex Botoșani 2-3
CS Politehnica Cluj – ACS Ardex Botoșani 3-1
CS Rapid București – ACS Ardex Botoșani 3-0
CS TTT București – ACS Ardex Botoșani 2-3
CSA Steaua București – ACS Ardex Botoșani 3-1
ACS TopSpin Florești – ACS Ardex Botoșani 2-3

Clasament tur 2024-2025 Divizia Națională A

1 CS Rapid București – 12 pct.
2 CS Politehnica Cluj – 11
3 CS ARDEX BOTOȘANI – 9  (+1)
4 CS TTT București – 9  (-1)
5 SCM Gloria Buzău – 8 (+2)
6 CSA Steaua București -8 (-2)
7 ACS Topspin Florești – 6

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.6 ° C
20.6 °
20 °
47 %
4kmh
100 %
joi
21 °
vin
21 °
sâm
15 °
Dum
17 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Un pic de vânt și s-au dus toți președinții.

EDITORIAL

Prin anii 80 ai secolului trecut, în revista „Flacăra” condusă de către poetul Adrian Păunescu exista o rubrică interesantă, dacă nu chiar atipică, intitulată...

EPIGRAMA ZILEI

Transfăgărășanul este O ... „potecă” de poveste Însă după serpentine Dram de pălincă nu vine... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...