joi, septembrie 19, 2024
AcasăAdvertorialCând și cum să cureți în mod corespunzător pachetul de tarot -...

Când și cum să cureți în mod corespunzător pachetul de tarot – Află acum de ce este important să faci acest proces

Te-ai întrebat vreodată dacă, cum și când să îți cureți și să purifici pachetul de cărți la nivel energetic? Imaginează-ți că tocmai ai cumpărat un pachet nou sau ai avut o lectură deosebit de provocatoare. S-ar putea să nu fie o idee rea să purifici cărțile și să le încarci cu energii noi și pozitive.

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Curățarea și purificarea cărților de tarot este importantă deoarece după folosirea acestora este normal să se acumuleze energii. Există multe modalități de purificare a cărților de Tarot și în acest articol îți vor prezenta cele mai populare tehnici. Să începem!

Cum poți curăța corect cărțile de tarot?

Tarotul este un instrument concentrat pe energie, așa că, dacă dorești să obții cel mai bun rezultat din lecturi, este esențial să lucrezi cu energie pură, cristalină și puternică. Totul începe prin a purifica și recupera energia din jurul tău!

Aceasta este o profesie foarte influențată de energiile oamenilor care apelează la cărți pentru o consultație, este o idee bună să păstrezi mereu diversele pachete de tarot purificate. Așa cum aflăm și de pe internet, cititul în cărți de tarot este o activitate foarte populară și des întâlnită, la fel cum este și participarea la jocurile de noroc de pe cazinouri online. Și nu contează dacă le folosești din când în când, poate într-o seară cu prietenii sau pentru tine, pentru că în orice caz absorb binele și răul celor care le pun la îndoială.

Curățare cu salvie

Folosește salvie albă pentru a șterge energiile pachetului tău. Imaginează-ți că o gumă și trece-o peste cărți, tămâie și oracole. Le poți scufunda într-o baie de fum. Poți decide dacă să curățați toate cărțile de tarot sau să treci fiecare carte individuală făcând-o să fluture prin fumul de salvie.

Curățare cu un clopot tibetan

Sunetul este una dintre cele mai puternice moduri de a elibera obiectele și locurile de energiile negative. Poți folosi sunetul pentru a curăța cărțile de tarot de energiile negative absorbite în timpul lecturilor. Pur și simplu pune cărțile pe o suprafață și bate clopoțelul tibetan până când simți intuitiv că pachetul de tarot a fost curățat.

Meditație

Ține cărțile în ambele mâini, închide ochii și relaxează-te. Lasă-ți mintea să fie liberă de orice gânduri negative și încearcă să fii una cu Tarotul. Poți vizualiza energia universală care trece de la tine la cărțile tale și înapoi, și îți poți imagina că înconjoară pachetul tău într-o lumină albă protectoare.

Cei care au cunoștințe de Reiki pot prefera această modalitate de curățare energetică pentru a-și curăța cărțile, permițând energiilor lor să fie reabilitate prin Tarot (și invers). Această metodă este cea preferată de mulți terapeuți deoarece este simplu de implementat și ajută la concentrarea între un consultant și altul.

Curățare când este lună plină

Este bine cunoscut faptul că Luna Plină este o sursă excelentă de energie pentru cărțile tale. Așadar, poți pur și simplu să îți scalzi puntea într-o zonă de lumină aruncată de luna plină. Alternativ, mulți oameni folosesc această noapte pentru a desfășura ritualuri speciale sau pentru a se retrage în dimensiuni intime în care se abandonează rugăciunii, cu referire la puntea și la propria persoană.

Folosește sare

Sarea poate fi folosită pentru a elimina energia negativă din cărți, așa cum este folosită pentru a extrage umezeala dintr-un produs alimentar.

În primul rând, înfășoară pachetul de tarot într-o pungă de plastic, cât mai strâns posibil. Apoi, obține un recipient etanș mai mare decât puntea ta. Creează o bază cu sare în interiorul recipientului. Pune cărțile, întotdeauna învelite în plastic, pe această bază de sare. Apoi, toarnă mai multă sare peste ele până când puntea este complet acoperită.

Motivele pentru care este necesar să cureți pachetul de tarot

Este bine ca pachetul tău de cărți de tarot să fie întotdeauna curat și purificat din punct de vedere energetic și gata de utilizare. Va trebui să faci acest lucru pentru fiecare punte nouă, mai ales dacă este un magazin în care trece multă lume.

Amintește-ți că un pachet de cărți, ca orice alt obiect, păstrează energia celor care au interacționat cu el. Așadar, asigură-te că îl cureți bine înainte de a începe să îl utilizezi pentru citiri. Nu există reguli stricte despre când și cum să-l cureți, este mai mult despre intuiția ta și despre ce simți că trebuie să faci pentru puntea ta pentru a o face să funcționeze cel mai bine.

În general, vei ști când trebuie să îți cureți cărțile pentru că vei avea o senzație ciudată, ceva ce seamănă cu o incompatibilitate între tine și cărți. Iată câteva exemple de când este necesar să se lucreze în acest sens:

  • Tu sau cărțile tale ați fost expuși la energie negativă pentru o lungă perioadă de timp, cum ar fi un consultant deosebit de negativ sau o situație provocatoare din viața personală.
  • Citirile tale sunt confuze, neclare și adesea nu te poți gândi la nimic de spus când te uiți la cărțile extrase.
  • Alți oameni ți-au atins cărțile fără permisiunea ta.
  • Cărțile tale au căzut pe podea sau au avut un alt tip de accident ciudat.
  • Nu ai mai folosit Tarotul de ceva timp și acum simți nevoia să te reconectezi cu ele.
  • Ai avut o mare schimbare personală și dorești să îți reîmprospătezi pachetul cu noua energie.
  • Ești atras în mod deosebit de influențele astrale și vrei să exploatezi puterea lunii pline sau a unei structuri cerești.
  • Pur și simplu simți că este timpul să o faci.

Concluzie

Cărțile de tarot sunt un instrument care trebuie păstrat în ordine și purificat periodic, pentru că absorb atât energiile celor care le citesc dar, mai ales, ale celor care decid să vină la tine pentru o lectură.

Curățarea și purificarea unui pachet de cărți înseamnă conectarea la acesta și reabilitarea lui, pentru a face treaba mai bine. Important este să alegi tehnica, sau tehnicile, pe care le simți potrivite pentru tine și situație.

 

Deja ai votat!

DONEAZĂ UN ABONAMENT LA MONITORUL!

Nu-ți lăsa părinții, bunicii și prietenii pradă televiziunilor de știri devenite oficine de propagandă și presei cumpărate de partide. Dă-le o șansă să fie informați corect și să facă alegeri în cunoștință de cauză! Fă-le cadou un abonament la Monitorul de Botoșani. Dacă te-ai săturat să îi vezi manipulați și mințiți, completează formularul de mai jos, cu numele și adresa corectă a celui căruia vrei să-i donezi un abonament și noi îi trimitem zilnic ziarul. Abonează-i pe cei dragi la Monitorul și oferă-le o imagine nedeformată a realității. Este cel mai de preț ajutor.

Botoșani
cer acoperit de nori
15.6 ° C
15.6 °
14.2 °
45 %
1.7kmh
100 %
joi
16 °
vin
21 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
26 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Mai sunt și șoferi de BMW care iubesc restul participanților la trafic. Probabil și semnalizează.

EDITORIAL

România a trecut de la o extremă la alta. După seceta cumplită, care a compromis culturile agricole, au venit codurile roșii de precipitații și...

EPIGRAMA ZILEI

Acest sport, de-l pui sub lupă Vezi sudoare, multă muncă Dar tare cred că-l aruncă După! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...