Ingrediente: 1 kg ardei gras, 1/2 piept de pui, 3 felii brânză Gouda, 3 castraveţi muraţi, 16 felii pancetta, sare, piper, ulei
Mod de preparare: Ardeii îi curăţăm, îi spălăm şi îi tăiem în fâşii. Punem o tigaie cu ulei la încins, adăugăm ardeii, apă, sare, piper, acoperim cu capac şi dăm la foc mic. Lăsăm până ce ardeii sunt copţi. Separat curăţăm pieptul de pui şi îl feliem, după care întindem feliile cu un bătător. Presărăm sare şi piper. Punem o folie de plastic şi aşezăm feliile de carne una lângă cealaltă. Apoi peste carne punem brânză, 3 felii pancetta şi castraveţii muraţi şi rulăm. Aşezăm restul de felii de pancetta una lângă cealaltă şi punem la un capăt rulada. Rulam rulada în pancetta. Încălzim cuptorul la 180ºC şi dăm rulada la cuptor. Lăsăm până ce pancetta capătă o culoare maronie. Servim caldă cu garnitură de ardei.