Ingrediente: 100 ml iaurt bulgăresc, 2 căţei usturoi, şofran, piper, 1 lingură caise uscate, 200 grame carne de pui gătită, ceapă verde, pătrunjel, mărar, 50 grame unt topit, câteva foi de plăcintă,1 lingură seminţe de floarea soarelui, sare
Mod de preparare: Se taie carnea de pui în bucăţi potrivite. Într-un vas mai mare, se amestecă iaurtul cu usturoiul pisat, sare, ierburile, şofranul, piperul şi caisele tocate. Se adaugă carnea de pui şi se amestecă bine. Se preîncălzeşte cuptorul. Se unge un vas potrivit pentru cuptor cu puţin unt topit, apoi se aşează jumătate din foi. Se ung cu unt. Se adaugă compoziţia cu pui şi se întinde uşor pe toată suprafaţa. Se aşează restul de foi deasupra, se ung cu restul de unt şi se presară cu seminţele de floarea soarelui. Se coace 15 minute.