Ingrediente: 1 aluat foietaj, 2 mere,100 gr brânză de capră, o lămâie, 2 vârfuri cuţit anason măcinat, 5 linguri miere, 40 gr unt
Mod de preparare: Din aluatul foietaj decongelat se decupează 3 discuri. Brânza de capră se freacă cu o lingură de miere şi coaja rasă de la 1/2 lămâie. Merele se curăţă şi se feliază. Încingeţi cuptorul la 190C şi lăsaţi şi tava în cuptor. Într-o tigaie se topeşte untul. Se adaugă anasonul, feliile de mere şi se călesc. Se adaugă mierea şi coaja rasă de la 1/2 de lămâie. Se fierbe sosul până când arată ca un sirop. Rulaţi marginea fiecărui disc de aluat spre interior şi presaţi-o cu dinţii unei furculiţe. Adăugaţi deasupra crema de brânză şi felii de mere. Lăsaţi siropul de pe mere în tigaie. Aşezaţi fiecare tartă pe hârtie de copt. Puneţi cu grijă tartele în tavă fierbinte şi coaceţi la 190°C. Scoateţi tartele din cuptor şi presăraţi peste mere un strop de anason măcinat. Repartizaţi deasupra siropul din tigaie reîncălzit.