Ingrediente: 200 g făină, 100 g fulgi de nucă de cocos, 100 g zahăr, 5 g praf de copt, 80 ml ulei floarea soarelui, 2 ouă medii, 30 ml lapte, 1 vârf cuţit sare, 100 g zahăr tos, 50 g zahăr pudră
Mod de preparare: Punem într-un vas făina, fulgii de cocos, zahărul, praful de copt cernut şi sarea şi amestecăm. Adăugăm ouăle, uleiul şi laptele şi amestecăm cu o lingură până când obţinem un aluat omogen. Punem zahărul tos şi zahărul pudră în două farfurii diferite. Rupem mici bucăţele de aluat, cam cât o nucă, şi le dăm o formă rotundă. Trecem fiecare fursec, întâi prin zahărul tos, apoi prin zahărul pudră, astfel încât fursecurile să fie îmbrăcate într-un strat uniform de zahăr pudră. Aşezăm fursecurile în tavă de cuptor tapetata cu hârtie de copt şi o punem puţin în frigider. După repaus, introducem fursecurile în cuptorul preîncălzit la 180°C şi le coacem pentru circa 12-15 minute.