Ingrediente: 1 kg copănele de pui, sare, piper, boia de ardei, 3 ouă, 150 g făină, 100 g parmezan ras, 100 g pesmet, 50 g susan, ulei
Mod de prepare: Se înlătură pielea de pe copănelele de pui, apoi se crestează carnea din loc în loc. Se presară cu sare, piper şi boia de ardei dulce şi se lasă 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie alimentară. Între timp, pregătim restul ingredientelor. Punem făina pe un platou. Amestecăm parmezanul ras cu pesmetul şi susanul într-un bol. Amestecăm ouăle cu un praf de sare şi unul de piper. Punem uleiul la încins. Trecem copănelele de pui mai întâi prin faină, apoi prin ouăle amestecate şi la final prin amestecul de parmezan cu susan şi pesmet. Le prăjim în uleiul încins, la foc mediu, întorcându-le pe toate părţile pentru a se rumeni uniform. Se servesc cu sos de usturoi şi iaurt.