Ingrediente: 2 dovlecei, 6 – 8 muşchiuleţi de pui, 1 lingură pastă de tomate, 2 linguri vin roşu, 1 căţel de usturoi, 6 roşii cherry, 2 fire de ceapă verde, 1 glob de mozzarella, 1 lingură de parmezan, sare, piper, mărar, ulei
Mod de preparare: Se spală dovleceii şi se taie în două pe lungime şi se scobeşte miezul. Se pune apă cu sare la fiert şi când clocoteşte se adaugă jumătăţile de dovlecei şi se lasă să fiarbă timp de 10 minute. Între timp se pun la călit ceapa şi usturoiul tocate, apoi se adaugă carnea tocată şi miezul de dovlecei. Se adaugă o ceaşcă de apă şi se lasă la foc 10 minute. Se adaugă apoi pasta de tomate, roşioarele tăiate, vinul, mărar tocat, sare şi piper. Se scade sosul încă vreo 10 – 12 minute. Dovleceii fierţi se pun într-un vas tapetat cu hârtie de copt unsă cu puţin ulei. Se umplu cu amestecul de carne, se presară cu puţin parmezan ras, apoi se pune mozzarella. Se dă tava la cuptor pentru 15 minute.